Hlavní obsah

Je velmi pilná, říká o Martě Dancingerové její taneční partner ve StarDance Martin Prágr

Se svým příjmením je už nyní pomyslnou královnou tanečního parketu. Herečka Marta Dancingerová, kterou si diváci oblíbili v seriálech Kukačky či Zlatá labuť, se po boku Martina Prágra na podzim představí v taneční soutěži StarDance. Pár má za sebou první dva týdny zkoušení. Co se zatím povedlo a co ne? Na to odpovídali v rozhovoru pro Novinky.

Marta Dancingerová a její taneční partner ve StarDance Martin PrágrVideo: Marek Tereba, Novinky

Článek

Dvaatřicetiletá herečka nám přiznala, že má z tanečních tréninků skvělý pocit a prý ji to moc baví.

„Nejvíce jsem si oblíbila latinu, ale asi je to proto, že jsem zatím nic jiného nezkusila,“ prozradila na úvod s úsměvem.

„Baví mě, když se nám to podaří zatančit celé a když z toho máme lepší pocit a víme, že se to zase o kousek posunulo. Z toho mám radost,“ dodala.

FOTO: Páry pro StarDance už tvrdě trénují

Kultura

Pár se schází na zkoušky každý den na čtyři hodiny, tedy mimo víkendy. „O víkendech má Martin volno. Může se regenerovat a mazat si svalíky hořčíkovou mastičkou,“ rýpla si herečka do svého tanečního partnera.

Martin Prágr ve StarDance zazářil loni s modelkou a moderátorkou Ivou Kubelkovou, v minulosti také s herečkou Simonou Babčákovou a olympijskou reprezentantkou Gabrielou Soukalovou.

Foto: Milan Malíček, Novinky

Vzájemnou energii herečky a tanečníka tvoří také jejich jihomoravské kořeny.

„Ty čtyři hodinky většinou však celé neprotančíme,“ prozradila Novinkám Dancingerová. „My se sejdeme, řešíme produkční věci, kostýmy, životní věci, musíme si říct, co jsme doteď prožili, takže si to musíme všechno povykládat, a na tancování pak zbyde tak dvacet minut,“ dodala s úsměvem.

Na páru je vidět, že je mezi nimi již kamarádská atmosféra. „Jak jsme oba z jižní Moravy, tak jsme taková vzdálená přízeň,“ sdělila herečka. „To člověku v momentě přijde, že se známe. Buď jak je to intenzivní, nebo osobní,“ připojil se Prágr.

Marta podle Prágra vyniká hlavně pílí. „Většina hereček to vlastně nemá. Mají to takové, že si řeknou, že to zahrají, ale tanec se člověk musí naučit a nezahraje ho. Je však spousta situací, kdy si člověk řekne, že se dostane do nějaké role, takhle jsem to zažil se Simčou (Babčákovou). Marta je ale fakt v tomhle dobrá,“ prozradil tanečník.

První přímý přenos třináctého ročníku StarDance odvysílá ČT1 v sobotu 12. října ve 20.10 hodin.

Marta Dancingerová: Nejsem organizační typ

Kultura

Kde je hranice mezi dobrovolným sexem a znásilněním? To řeší v Konsentu i Kotek a Dancingerová

Kultura

Výběr článků

Načítám