Hlavní obsah

Foodblogerka Chili Ta Thuy o StarDance: Vždy, když se pouštím do něčeho nového, dopředu počítám se selháním

Influencerka Ta Thuy Dung, kterou veřejnost zná pod pseudonymem Chili, má za sebou účinkování hned v několika televizních soutěžích. Nyní se postavila výzvě v podobě taneční show StarDance. S jejím neustále přítomným úsměvem tvoří s tanečníkem Jakubem Mazůchem velmi veselé duo. Za sebou mají první tři týdny tréninků. Jak se kuchařka a influencerka sžívá s tanečními střevíci? O tom promluvila v rozhovoru pro Novinky.

„Vždy, když se pouštím do něčeho nového, tak dopředu počítám se selháním,“ říká o StarDance vietnamská foodblogerka Chili Ta ThuyVideo: Marek Tereba, Novinky

Článek

„Musím přiznat, že je to velká výzva. Hlavně proto, že teď už člověk zjišťuje, co všechno mu nejde,“ přiznala na úvod energická foodblogerka vietnamského původu.

Chili má za sebou účast v kuchařské show MasterChef, následně se snažila do povědomí dostat v pěvecké show SuperStar, ze které musela z osobních důvodů odstoupit, poté se v roce 2022 předvedla v reality show Survivor.

Sama o sobě říká, že má blízko k pohybu a tanec miluje. „Nejvíce street dance nebo hip hop, což nevím, zda je tady užitečné, ale tanec mě velmi fascinuje,“ přiznává třiatřicetiletá soutěžící.

Tanečník Jakub Mazůch: StarDance je záhul, ale užívám si to

Kultura

O tom, zda přijmout nabídku na účast v taneční soutěži, prý přemýšlela dlouho. „Já znám svoji povahu. Jsem vždy impulzivní a mívám prvotní nadšení, takže mám tendenci skákat do věcí. Ale opravdu jsem se rozmýšlela, protože je to obrovský závazek vůči všem a je to časově náročné,“ vysvětlila.

„Rozhodla jsem se pak proto, že je to správná kombinace. Je to vzrušující, nová výzva. Zároveň myslím, že mi to může přinést řadu nových zkušeností. Sama sebe poznám z nových úhlů, jiná zákoutí své duše a zároveň poznám spoustu skvělých lidí, naučím se tancovat a nepohybovat se jako dveře,“ dodala s humorem sobě vlastním foodblogerka.

Foto: Michaela Feuereislová, Novinky

Diváci se v podání Chili a Jakuba mohou těšit na velkou porci úsměvů a zábavy.

„Chilino nadšení opadne vždy, když se začne zkoušet pár kroků a zjistí, že společenské latinskoamerické nebo klasické tance nejsou street dance. Tam se to hodně propisuje. Musím ji usměrnit nebo umírnit,“ prozradil Novinkám Mazůch.

„Z techniky, z těch titěrných věcí, které se musí člověk naučit, nemívá radost, ale jakmile dojde k poznání, když v těle něco objeví nebo změní, tak myslím, že se to dostavuje automaticky,“ dodal tanečník, který v loňském roce skončil se snowboardistkou Evou Adamczykovou na druhém místě.

Své limity prý Chili zatím neobjevila. Jediné, co ji překvapuje, je, že se neučí tak rychle, jak si původně myslela.

„Já vždy, když se pouštím do něčeho nového, tak počítám dopředu se selháním. Ale to je součást zábavy. Bylo by ale smutné, kdybych už teď objevila své limity. Jak člověk ještě nic neumí, tak neví, kde jsou, a každé malé zlepšení považuje za obrovské. Velkou daň si vybírají moje ploché nohy,“ přiznává.

Nyní trénuje taneční pár dva první tance. „Ale zabrouzdali jsme i do waltzu, cha-chy nebo rumby. To jsou zásadní kontrastní tance, tam se napínají nohy, ale zároveň i dost krčí a vytahují se na kotnících,“ doplnil Mazůch.

První přímý přenos třináctého ročníku StarDance odvysílá ČT1 v sobotu 12. října ve 20.10 hodin.

StarDance je kompletní. Dominik Vodička bude obhajovat titul tanečního krále

TV a streaming

FOTO: Páry pro StarDance už tvrdě trénují

Kultura

Výběr článků

Načítám