Hlavní obsah

Emily znovu míří za diváky

Platforma Netflix představuje další ze svých možných letních, tedy píše letošních hitů. Jde o pokračování oblíbeného seriálu Emily in Paris (Emily v Paříži), jehož prvních pět dílů za diváky zamíří od patnáctého srpna. Dalších pět dílů si budou moci pustit od 12. září. Seriál, konkrétně jeho čtvrtá řada, nyní představuje trailer.

Trailer seriálu Emily in ParisVideo: Netflix Česká republika

Článek

Tvůrci slibují divákům návrat oblíbených postav, do děje ovšem vstoupí i nové. Příběh začíná v momentě, kdy na tom není Emily dobře. Po dramatických událostech na nepovedené svatbě Camilly a Gabriela je na dně. Teď však Gabriel čeká dítě se svou bývalou a Alfieho nejhorší obavy ohledně ní a Gabriela se potvrdily.

Sylvie je v práci nucena čelit ožehavému dilematu z minulosti v zájmu svého manželství a tým Agence Grateau prochází personálními otřesy. Mindy a skupina se připravují na Eurovizi, ale když dojdou finanční prostředky, jsou nuceni šetřit.

Postavy Emily in Paris (2024)

  • Eugenio Franceschini jako Marcello. Pochází z Říma, je přímočarý, sebevědomý a cení si jednoduchosti. Je podstatný, ale nikdy ne okázalý – věrný kořenům své rodinné firmy.
  • Thalia Bessonová jako Genevieve. Právě se přestěhovala z New Yorku do Paříže, aby začala kariéru. Její bystré a dychtivé chování si Emily okamžitě oblíbí a ta je nadšená, že má americkou expatku, která jí bude dělat mentora. Jejich podobnost však nakonec může Emily zkomplikovat život – jak profesní, tak osobní.
  • Rupert Everett jako Giorgio Barbieri. Majitel světové firmy zabývající se interiérovým designem se sídlem v Římě. Giorgio si dává záležet na tom, aby se vyznal v záležitostech všech ostatních a byl ozdobou každého večírku.
  • Anna Galiena jako Antonia Muratori. Marcellova matka, matriarcha rodiny Muratori a hlava rodinného podniku. Antonia předsedá jejich malé vesnici tím, že buduje komunitu a stará se o lidi, kteří v ní žijí a pracují. I v nejistých dobách se Antonia snaží udržet duši podniku.
  • Raoul Bova jako Giancarlo. Šarmantní, sebevědomý, úspěšný římský režisér reklam.

Chemie mezi Emily a Gabrielem je nepopiratelná, když společně usilují o michelinskou hvězdu, ale dvě velká tajemství hrozí, že zmaří vše, o čem snili.

První řadu seriálu zveřejnil Netflix 2. října 2020. Hlavní roli hraje Lily Collinsová. Představuje Američanku Emily, která se přestěhovala do Paříže kvůli práci. Změna bydliště s sebou přináší nejen pracovní, ale také milostné výzvy. Netflix celkem odvysílal již třicet dílů.

Emily je stále v Paříži. A přestává to stačit

Kultura

Ukrajinský ministr se kvůli populárnímu seriálu opřel do Netflixu

Koktejl
Související témata:

Výběr článků

Načítám