Hlavní obsah

Emily se z Paříže vydá do Říma. Nové díly oblíbeného seriálu se představují v ukázce

Oblíbený seriál Emily in Paris představí své nové díly od 12. září. Jisté je, že se hlavní hrdinka vydá z Francie do Itálie. K divákům se celkem dostane pět nových epizod čtvrté řady. Pět předešlých je k vidění od půlky srpna. Děj nových částí teď částečně prozrazuje zveřejněná ukázka.

Trailer seriálu Emily in Paris, 2. část 4. sérieVideo: Netflix

Článek

Seriál nabízí platforma Netflix. První řadu seriálu zveřejnila 2. října 2020. Hlavní roli v něm hraje Lily Collinsová. Představuje Američanku Emily, která se přestěhovala do Paříže kvůli práci. Změna bydliště s sebou přináší nejen pracovní, ale také milostné výzvy. Netflix celkem odvysílal již třicet pět dílů.

Postavy Emily in Paris (2024)

  • Eugenio Franceschini jako Marcello. Pochází z Říma, je přímočarý, sebevědomý a cení si jednoduchosti. Je podstatný, ale nikdy ne okázalý – věrný kořenům své rodinné firmy.
  • Thalia Bessonová jako Genevieve. Právě se přestěhovala z New Yorku do Paříže, aby začala kariéru. Její bystré a dychtivé chování si Emily okamžitě oblíbí a ta je nadšená, že má americkou expatku, která jí bude dělat mentora. Jejich podobnost však nakonec může Emily zkomplikovat život – jak profesní, tak osobní.
  • Rupert Everett jako Giorgio Barbieri. Majitel světové firmy zabývající se interiérovým designem se sídlem v Římě. Giorgio si dává záležet na tom, aby se vyznal v záležitostech všech ostatních a byl ozdobou každého večírku.
  • Anna Galiena jako Antonia Muratori. Marcellova matka, matriarcha rodiny Muratori a hlava rodinného podniku. Antonia předsedá jejich malé vesnici tím, že buduje komunitu a stará se o lidi, kteří v ní žijí a pracují. I v nejistých dobách se Antonia snaží udržet duši podniku.
  • Raoul Bova jako Giancarlo. Šarmantní, sebevědomý, úspěšný římský režisér reklam.

V nich diváci sledují nejeden přešlap oblíbené hrdinky, která touží pracovat i milovat. „Emily prožívá v Paříži jedno drama za druhým. Nebojí se ale dělat odvážná rozhodnutí, aby od milovaného města i muže svých snů dostala to, co chce,“ prozrazuje synopse 4. série.

Jisté je, že se kvůli práci vydá do Říma. A možná tam najde opravdovou lásku. Anebo ne?

Emily znovu míří za diváky

TV a streaming

Ukrajinský ministr se kvůli populárnímu seriálu opřel do Netflixu

Koktejl

Výběr článků

Načítám