Hlavní obsah

Bridgertonovi vstupují do finále. Bude čtvrtá řada?

Bridgertonovi – konkrétně třetí řada – se ve čtvrtek přehoupli do své druhé půlky. Další čtyři díly napoví divákům, jak dopadne vztah Penelope (Nicola Coughlanová) a Colina (Luke Newton), který ovlivňuje jedno velké tajemství. Jak to dopadne? To v rozhovorech pro Novinky napovědělo hned několik hereček.

Trailer seriálu Bridgertonovi, 2. část 3. sérieVideo: Netflix

Článek

Netflix, který seriál pouští do světa, na projektu nikdy nešetřil, novinářům zprostředkoval řadu rozhovorů. Novinky tak měly možnost zpovídat tvůrce hned v několika vstupech. Patřily k nim mimo jiné Adjoa Andohová (Lady Danburyová), Golda Rosheuvelová (Královna Charlotte), Ruth Gemmellová (Lady Violet Bridgertonová), Claudia Jessieová (Eloise Bridgertonová), Hannah Doddová (Francesca Bridgertonová) či Jessica Madsenová (Cressida Cowperová).

A zatímco většina dam je v seriálu již diváckou jistotou, Hannah Doddová vstoupila do třetí řady nově. „Byl to skutečný dar. Nikdy by mě ani nenapadlo, že bych mohla být, pracovat s tak skvělými lidmi,“ prozradila.

Sama také, jak shrnula, už na vlastní kůži poznala, jaké to je objevit se v Bridgertonových. Z herců a hereček se totiž díky nim staly světové celebrity. Samotný děj navíc inspiroval nejen fanoušky, ale také svět módy.

Modernější a stylovější Bridgertonovi? Návrhář Martin Kohout ohromil novou kolekcí

Lifestyle

Všechny zpovídané dámy se také shodly v tom, že už natáčení Bridgertonových je výjimečné, zejména díky nadšení všech zúčastněných, ale také rozsáhlé produkci, lokacím, kostýmům…

A podle diváckých ohlasů je vidět, že se snaha tvůrcům více než vyplácí. Na ČSFD má 3. řada výborné hodnocení (76 %), na obdobném světovém webu Rotten Tomatoes dokonce ještě vyšší (85 %). Předčila tak 1. i 2. sérii.

Dámy také v rozhovorech potvrdily, že i druhé části 3. řady bude stále dominovat milostná linka mezi Colinem a Penelope.

„Kolem nich se ovšem odvíjejí další a další příběhy,“ zmínily s tím, že třetí řada je výjimečná i svým číslem. „Trojka je magická,“ nepochybovaly, ovšem hned také zaznělo proč. „Naše postavy dostávají prostor dohrávat jednotlivé příběhové linky,“ dodaly.

Ruth Gemmellová (Lady Violet Bridgertonová) upřesnila, že v jejím případě se prohloubil charakter role v tom, že stále vdává, žení své děti. Snaží se pilně, aby ve společnosti uspěly.

„Jenže do téhle její rutiny vstoupí její minulost,“ uvedla s tím, že do rodinného života opět vstupuje zvnějšku také Golda Rosheuvelová (Královna Charlotte), vládkyně milující společenský život a drby. A právě silná ženská (ne)přátelství podle nich zásadně ovlivňují třetí řadu.

Anketa

Uvítal/a byste 4. řadu Bridgertonových?
Ano, rozhodně
98,1 %
Ano, dal/a bych jí asi šanci
1 %
Ne, seriál nesleduji
0,9 %
Celkem hlasovalo 2558 čtenářů.

„O tomhle je život. Pomáhat si, naslouchat si a sem tam si zajít s kamarádkou na kafe, dát si gin. Vyslechnout se navzájem, podělit se o drby,“ nepochybovala Golda Rosheuvelová (Královna Charlotte).

Zpovídané herečky vedle dobře napsaného scénáře ocenily na Bridgertonových také již tradičně nákladné kostýmy, ale i množství zvířat, hlavně koní, která do seriálu stejně pevně patří. „Koně byli všude kolem nás. Dlouhé hodiny,“ uvedla Adjoa Andohová (Lady Danburyová).

A co diváky vedle očekávaného finále 3. řady nejvíce zajímá? Samozřejmě to, zda bude čtyřka, tedy čtvrtá série. Netflix kolem jasné odpovědi ano/ne zatím mlží. Vzhledem k mezinárodnímu úspěchu „trojky“ se to ovšem dá tak nějak předpokládat.

Herci Nicola Coughlanová a Luke Newton: Bridgertonovi? Zažíváme opravdovou love story

TV a streaming

Scenáristka Jess Brownellová: Bridgertonovi? První řada byla vášeň, druhá touha, třetí bude romantika

TV a streaming
Související témata:

Výběr článků

Načítám