Hlavní obsah

Bodie a Doyle, české komedie, krimi filmy a seriály. Televize Seznam představuje svůj podzim

Náš podzim bude plný zábavy a napětí, slibuje divákům Televize Seznam. Nabídne jim české komedie, detektivky, krimi seriály i rodinné filmy. K největším tahákům má patřit legendární britský seriál Profesionálové. Do českých domácností se tak znovu vrátí charismatičtí agenti CI5 Bodie a Doyle.

Foto: TV Seznam

Hlavní podzimní taháky Televize Seznam

Článek

Hlavním pilířem podzimního schématu ovšem zůstane tuzemský obsah v podobě úterních krimi, středečních seriálů a čtvrtečních komedií.

Z české produkce se diváci mohou těšit například na filmy Starci na chmelu, Šest medvědů s Cibulkou, Adéla ještě nevečeřela, Noc na Karlštejně, Jáchyme, hoď ho do stroje nebo na cyklus o básnících.

Zemřel herec a dabér Petr Oliva, hlas Bodieho z Profesionálů

Kultura

Z detektivek pak třeba na Holky na zabití, Smrt stopařek, Jeden z nich je vrah a z krimi seriálů na Stopy zločinu v hlavní roli s Jiřím Bartoškou, Případy pro zvláštní skupinu s Terezou Brodskou, Jiřím Schmitzerem a Josefem Somrem nebo na Případy podporučíka Haniky s Vladimírem Dlouhým.

Páteční večer bude určen zahraničním filmovým hvězdám, komediím s Terencem Hillem a Budem Spencerem či na filmy, jakou jsou Sexy Pistols, Pařba ve Vegas, Pařba v Bankoku, Pařba na třetí či Wasabi.

Foto: Televize Seznam

Televize Seznam slibuje zábavu.

Na sobotní večer zařadí televize již zmíněný seriál Profesionálové. Neděle bude ve znamení filmové klasiky.

Na diváky čekají mimo jiné Bílý tesák s Francem Nerem, Spartakus s Kirkem Douglasem a Laurencem Olivierem, Coganův styl s Clintem Eastwoodem, Zúčtování s Rockem Hudsonem nebo Django s Francem Nerem.

Během dne bude jinak televize pokračovat ve vysílání zahraničních krimi seriálů. Tentokrát se mohou diváci těšit na vyšetřování s detektivem Charliem a jeho psím parťákem v titulu Hudson a Rex a na patnáctou řadu Případů detektiva Murdocha.

Každý podvečer pak bude patřit reality show, jako jsou Zahrada a dvorek na míru, Z ruiny dům snů, Farma jako nová či Domov pro tebe.

Smetana, další Docent a StarDance. ČT představila svůj podzim

TV a streaming

Klan Donutilů a nový lovec. Nova představila podzimní program

TV a streaming
Související témata:

Výběr článků

Načítám