Hlavní obsah

Nejfilmovější dárek z Varů? KVIFF.TV s velkou slevou

Nemůžete letos dorazit na mezinárodní filmový festival v Karlových Varech? Anebo se vám tam zalíbí tak, že si „kus“ z něj chcete vychutnat i doma? Tak přesně pro vás je nabídka limitované edice předplatného na filmovou platformu KVIFF.TV. Snímky na ni vybírá tým karlovarského festivalu.

Předplatné KVIFF.TVVideo: KVIFF

Článek

Předplatné na půl roku stojí 499 Kč, tedy pouze 58% běžné ceny, a půlroční délka se online ani koupit nedá. Je k mání pouze a jen ve festivalových shopech po dobu festivalu. Karta v designu letošního ročníku festivalu má originální šitý designový obal.

Festival Karlovy Vary | KVIFF

Již 58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary letos probíhá od 28. června do 6. července 2024. Dění na červeném koberci jsme sledovali živě. Prezidentem MFF Karlovy Vary je Jiří Bartoška. Hlavními hvězdami letos jsou Geoffrey Rush a představitel Aragorna Viggo Mortensen.

Předplatné odemyká přístup k více než 800 pečlivě vybraných filmů. Mezi nimi jsou i exkluzivní filmy, které zazářily na světových festivalech, aktuálně Dokonalé dny, Anatomie pádu nebo Club Zero. Stejná platforma nyní vysílá oficiální zpravodajství z festivalu na kanále KVIFF.TV LIVE.

Viggo Mortensen: Karlovy Vary? Je to dechberoucí festival

Na kus řeči

GALERIE: Viggo Mortensen a Geoffrey Rush dorazili do Varů

MFF KV

Výběr článků

Načítám