Hlavní obsah

Karlovarský kraj vyhlásil soutěž o akreditace na filmový festival

Karlovarský kraj vyhlásil soutěž o celkem čtyřicet festivalových pasů k nadcházejícímu 58. ročníku Mezinárodního filmového festivalu (MFF) v Karlových Varech, který bude zahájen v pátek 28. června. Deník Právo a Novinky.cz jsou mediálními partnery MFF.

Foto: Rudolf Voleman, Novinky

Festivalový pas zajistí potřebné vstupenky

Článek

„Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je jednou z největších kulturních akcí, která svým významem daleko přesahuje hranice Karlovarského kraje i naší země. Troufám si říct, že na několik dní v roce se veškerá pozornost upíná k západočeskému lázeňskému městu, jež žije filmem a bohatým kulturním programem,“ komentoval vyhlášení soutěže karlovarský hejtman Petr Kulhánek (za STAN).

„Jsem proto rád, že můžeme čtyřiceti šťastlivcům z našeho regionu zprostředkovat jedinečný zážitek z celé akce a obdarovat je Festival Passy,“ pokračoval a připomněl, že pasy platí po celou dobu konání festivalu.

MFF KV: Dokument o Ivě Janžurové, Kafka i filmové perly v novém hávu

MFF KV

„Stačí pouze správně zodpovědět tři soutěžní otázky a počkat, zda se na vás usměje štěstí,“ připomněla mluvčí kraje Veronika Svobodová s tím, že hodnota jednoho darovaného pasu je 2190 korun. Držitelé pasů si denně mohou vyzvednout zdarma až tři vstupenky na tři různé filmy.

Foto: Rudolf Voleman, Novinky

O vstupenky na filmová představení bývá na MFF velký zájem

„Kromě toho je jim nabízen volný vstup na filmová představení pět minut před začátkem projekce, pokud budou v kině neobsazená místa, a zároveň jim je umožněn i vstup na tiskové konference v hotelu Thermal v případě nezaplnění sálu,“ doplnila Svobodová s tím, že nechybí ani přístup na pravidelná setkání s herci, režiséry a filmovými tvůrci.

Česká Světýlka míří do Varů. Představují první ukázku

MFF KV

Inspiraci ke správným odpovědím je pak možné hledat na webových stránkách festivalu nebo krajské destinační agentury Živý kraj.

Do soutěže se mohou zapojit pouze osoby s trvalým pobytem na území Karlovarského kraje. Vítězové budou kontaktováni prostřednictvím e-mailu, ve kterém se dozvědí podrobnosti ohledně předání výhry. Podle informací by se tak mělo pravděpodobně stát v týdnu před zahájením MFF.

Festival Karlovy Vary | KVIFF

Již 58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary letos probíhá od 28. června do 6. července 2024. Dění na červeném koberci jsme sledovali živě. Prezidentem MFF Karlovy Vary je Jiří Bartoška. Hlavními hvězdami letos jsou Geoffrey Rush a představitel Aragorna Viggo Mortensen.

Výběr článků

Načítám