Hlavní obsah

Karlovarský filmový festival končí. Hvězdy přijely na červený koberec

Aktualizováno

58. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech se blíží do finále. Na červený koberec dorazily hosté slavnostního zakončení. V rámci ceremoniálu se tam brzy rozdají také dvě Ceny prezidenta MFF KV. Jednu získá britský herec Clive Owen a druhou jeho český kolega Ivan Trojan. „Mám s tím trochu problém,“ řekl mimo jiné v rozhovoru pro Novinky.cz Owen.

Živě: Končí 58. ročník KVIFFVideo: KVIFF.TV, Novinky

Článek

Hned vysvětlil také proč: „Od šesti, kdy ceremoniál začíná, hraje Anglie proti Švýcarsku na mistrovství Evropy. Druhý poločas snad stihnu.“

Jiří Bartoška na červeném koberciVideo: Novinky

Owen je, jak doplnil, velkým sportovním fandou. Sám aktivně hraje hlavně tenis. Ovšem opravdovou láskou pro něj je právě fotbal. Ostatně to jej spojuje také s druhým, v sobotu oceněným mužem, Ivanem Trojanem.

Ivan TrojanVideo: Novinky

Slavnostní ceremoniál začne ve Varech od šesti večer. Jeho součástí bude i vyhlášení Divácké ceny deníku Právo.

Foto: Jan Handrejch, Novinky

Jiří Bartoška a Andrea Bartošková

Jiří Mádl: Své hatery dávno znám

MFF KV

Tu od své pondělní světové premiéry bezkonkurečně vede novinka režiséra Jiřího Mádla Vlny. Historický snímek se letos stal doslova festivalovým hitem. Do kin vstupuje 15. srpna. „Věřím, že je rozhýbe,“ uvedl pro Novinky.cz již před festivalem Mádl.

Foto: Novinky

Aňa Geislerová a Marek Eben

Zdá se, že k tomu má jeho snímek minimálně nakročeno.

Festival Karlovy Vary | KVIFF

Již 58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary letos proběhl od 28. června do 6. července 2024. Dění na červeném koberci jsme sledovali živě. Prezidentem MFF Karlovy Vary je Jiří Bartoška. Hlavními hvězdami letos byli Geoffrey Rush a představitel Aragorna Viggo Mortensen.

Foto: Petr Horník, Novinky

Clive Owen na červeném koberci

Do Varů přijel Clive Owen. Hvězda s velkým kouzlem osobnosti

MFF KV

Ivan Trojan: Bez Dejvického divadla bych nebyl tam, kde jsem

MFF KV

Výběr článků

Načítám