Hlavní obsah

Ze skupiny Imagine Dragons odešel bubeník

Daniel Platzman, dlouholetý bubeník americké poprockové kapely Imagine Dragons, oznámil, že ji po více než deseti letech opouští. Uvedl ovšem také, že ačkoli své dobrodružství s Imagine Dragons končí, hudby se nevzdává. Jeho další kroky prý povedou ke skládání filmové hudby, jeho vášni, které se chce věnovat naplno.

Foto: Live Nation

Imagine Dragons, Daniel Platzman vlevo

Článek

Informace o Platzmanově odchodu se objevila na jeho oficiálním instagramovém profilu.

„Po neuvěřitelné cestě trvající více než deset let opouštím neuvěřitelnou kapelu Imagine Dragons. Chtěl jsem vyjádřit svou nejhlubší vděčnost vám, fanouškům, za vaši neochvějnou podporu a sdílení radosti z hudby se mnou. Opravdu to byl vrchol této kapitoly mého života,“ napsal Platzman.

Slíbil také, že se brzy podělí o podrobnosti o svých nových projektech, na kterých v posledních měsících pracoval. Věnovat se prý bude hlavně skládání filmové hudby. Platzmanovo rozhodnutí odejít nebylo náhlé.

Už v březnu 2023 oznámil, že na dobu neurčitou přerušuje své působení v kapele. Tehdy to vysvětloval nutností pečovat o své zdraví, fanoušky ale ujistil, že nehodlá zmizet z pódia na dlouho. Nyní však svůj konec ve skupině ohlásil oficiálně.

Kanadská skupina Mother Mother: Zpíváme o smrti, ale popadli jsme nový dech

Hudba
Související témata:

Výběr článků

Načítám