Hlavní obsah

Titulní píseň k Velkému Pánovi nazpívali Bára Poláková a Saša Rašilov

Za čtrnáct dnů vstoupí do českých kin pohádka Velký Pán. Ve svém humorném vyprávění naváže na loutkový film Malý Pán (2015), který sesbíral nejednu odbornou cenu. Titulní píseň k novince nazpívali Barbora Poláková a Saša Rašilov. Tvůrci ji premiérově představují na Novinkách. Autorem skladby, ale i celé filmové hudby je Milan Cais, frontman kapely Tata Bojs.

Píseň Malého pána a MajolenkyVideo: Bontonfilm/Bednafilms

Článek

„Písnička se jmenuje Píseň Malého Pána a Majolenky, neboť je to duet a ve filmu Velký Pán pořád ještě vystupuje jako Malý Pán a všichni jeho kamarádi ho tak oslovují,“ uvedl Cais.

Člen Tata Bojs Milan Cais složil hudbu k Malému Pánovi, jeho děti si ji oblíbily

Kultura

A záhy prozradil, jak skladba vznikla: „První sloku textu ještě stihl nahodit spoluscenárista filmu Lumír Tuček předtím, než vážně onemocněl. Pokusil jsem se na něj navázat a dopsat refrény a druhou sloku pro Majolenku. Hudební základ jsem dělal sám, ale pak mi taky hodně pomohli kluci, se kterými jsem to natáčel. Matěj Belko mi nahrál kytary a taky přetočil moji neumětelskou basu. Je tam i banjo a akustická kytara, kterou mi zase natočil Vláďa Bár. Bicí už jsem si zvládnul nahrát sám.“

K písni, kterou nazpívali Saša Rašilov a Barbora Poláková, vznikl také videoklip se záběry ze studia i placu.

Velký Pán do českých kin vstoupí 3. října.

Loutkový Malý pán se představuje

Kultura

RECENZE: Loutkový Malý pán je velkou sázkou do loterie

Kultura
Související témata:

Výběr článků

Načítám