Hlavní obsah

Raperka Annabelle představuje letní song Dear Cali

Zpěvačka a raperka Annabelle, Objev roku z Cen Anděl 2022, po mezinárodně úspěšném singlu Flowers On My Eyes přichází s novým letním singlem Dear Cali. Klip k němu natočil režisér Matěj Chlupáček. Premiéru má nyní na Novinkách.

Annabelle s letním singlem a klipem Dear CaliVideo: Annabelle

Článek

Singl vznikl v Los Angeles, kde Annabelle trávila jaro. Je výsledkem spolupráce s francouzskými producenty Her Demons, kteří mimo jiné pracovali s Davidem Guettou.

Společným cílem bylo napsat píseň vystihující atmosféru Kalifornie. Pro Annabelle to je především slunce, davy lidí a nekonečné možnosti, pro Her Demons pak nekonečné surfování…

PRVNÍ DOJMY: Život k sežrání. Film, při jehož sledování možná dostanete hlad

MFF KV

Ve vilce u Venice Beach se tak zrodil letní song, který je tak bezstarostný a nakažlivý, jak to jen jde.

Klip se posléze natáčel v Praze. Režíroval jej Matěj Chlupáček, režisér oceňovaného filmu Úsvit a producent animovaného filmu Život k sežrání, který letos vyhrál Cenu poroty na prestižním festivalu v Annecy.

Foto: Universal Music/Pavla Hartmanová

Annabelle

„Nejzajímavější na natáčení bylo, že jsem si před kamerou normálně tančila šedivým studiem a pak jsem se šla podívat na monitor, abych si záběr přehrála, a viděla jsem se naprosto uvěřitelně tančit na pláži v Kalifornii. Jsou to kouzla,“ podotýká zpěvačka a raperka.

Jsem skála. Jsem síla, kterou nedokážete zlomit. Jsem Amerikánka

Film

Zpěvačka a raperka Annabelle: Londýn mi dodal sebevědomí

Kultura
Související témata:
Dear Cali (píseň)

Výběr článků

Načítám