Hlavní obsah

Postřelili kytaristu Jakea E. Leeho, jenž hrával s Ozzym Osbournem

Sedmašedesátiletý americký rockový kytarista Jake E. Lee, který hrál mimo jiné v kapele britského zpěváka Ozzyho Osbourna, byl v úterý časně ráno tamního času hospitalizován poté, co byl v americkém Las Vegas „vícekrát postřelen“.

Foto: ČTK/AP

Jake E. Lee má za sebou bohatou kariéru.

Článek

„Lee je plně při vědomí a na jednotce intenzivní péče v nemocnici v Las Vegas. Očekává se, že se plně uzdraví,“ uvedl pro CNN Leeho mediální zástupce.

„Kulky minuly všechny nejdůležitější orgány kromě plic. Ale Jake se cítí dobře a lékaři očekávají jeho úplné uzdravení,“ uvedl později Eddie Trunk z rádia SiriusXM s odkazem na slova hudebníkova manažera.

Ke střelbě došlo, když byl Lee na procházce se psem. Má se za to, že se do ní náhodně připletl a nemá nic společného s jeho životem.

Podle prohlášení lasvegaského policejního oddělení „důstojníci reagovali na střelbu v 11000 bloku Alora Street“ v úterý kolem 2.42 hodin ráno. „Policisté dorazili a našli mužskou oběť, která utrpěla zjevná střelná poranění. Muž byl převezen do nemocnice,“ stojí ve zprávě.

Vyšetřování pokračuje, v tuto chvíli nebyl nikdo zatčen, uvedla dále policie.

Jake E. Lee hrál s Ozzym Osbournem v osmdesátých letech. Později založil heavymetalovou skupinu Badlands s bývalými členy Black Sabbath Rayem Gillenem a Erikem Singerem. V roce 2013 založil vlastní kapelu Red Dragon Cartel.

Ozzy Osbourne se chce rozloučit posledním koncertem

Hudba

Ozzy Osbourne bude mít muzeum

Kultura
Související témata:
Jake E. Lee

Výběr článků

Načítám