Hlavní obsah

Nová alba: Vladimír Mišík, The Offspring, Charli XCX, Myles Kennedy a Cocotte Minute

Výběr nových alb má tentokrát především rockový střih. Počítat do něj lze i novou desku Vladimíra Mišíka, stejně tak čerstvosti od The Offspring a Mylese Kennedyho nebo výběrovku našich Cocotte Minute. Remixové album Charli XCX patří do elektropopového ranku.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Vladimír Mišík: Vteřiny, měsíce a roky

Třetí hudebně-autorsko-produkční spolupráce Vladimíra Mišíka a Petra Ostrouchova opět skvěle vyšla. Tři roky po předcházející desce Noční obraz vychází kolekce s patnácti novými písněmi, která je tradičně mišíkovská a v rámci jeho působení na scéně i objevující.

Foto: Animal Music

Obal alba

The Offspring: Supercharged

Americká punkrocková kapela The Offspring se již léta marně snaží překonat své nejlepší desky z devadesátých a nultých let. Nepodařilo se jí to ani novinkou, která vychází tři roky po předešlém počinu a v diskografii skupiny je jedenáctá studiová. Patrné však je, že se inspirovala vlastní minulostí.

Foto: Universal Music

Obal alba

Charli XCX: Brat and It’s Completely Different but Also Still Brat

První remixové album britské zpěvačky Charli XCX obsahuje remixy šestnácti skladeb z deluxe verze jejího šestého studiového alba Brat and It’s the Same But There’s Three More Songs So It’s Not (2024). Přináší ale též původní skladby, a proto je na trhu jako dvojalbum. Mezi účinkující vedle Charli XCX patří Robyn, Ariana Grande, The 1975, Troye Sivan, Billie Eilish, Kesha a další.

Foto: Atlantic

Obal alba

Myles Kennedy: The Art Of Letting Go

Na své třetí sólové album zařadil americký rockový zpěvák Myles Kennedy skladby, které by podle jeho slov nefungovaly v dalších projektech, na kterých se podílí. Tedy ani v jeho kapele Alter Bridge, ani v kapele kytaristy Slashe.

Foto: Napalm

Obal alba

Cocotte Minute: Best Off Kha

Ke dvacátému výročí emise svého debutového alba Czeko vydávají pražští rockeři Cocotte Minute výběr největších hitů, které vytvořili, a to nejen se zvukem vysoké kvality v nově remasterované verzi, ale zejména u LP také v unikátním obalu s originální grafikou.

Foto: Warner Music

Obal alba

Glosa: Bez mobilu prosím. Možná je Dylan průkopník

Hudba

RECENZE: Vladimír Mišík v kráse civilnosti

Hudba
Související témata:

Výběr článků

Načítám