Hlavní obsah

Nová alba: OneRepublic, Eminem, Mr. Big, Travis i Arakain

Mimořádně silná je série alb, která vyšla v posledních dnech. Na trh se dostaly novinky Američanů OneRepublic, Eminema či Mr. Big, stejně tak skotských Travis. Fanoušky našeho Arakainu jistě nadchne záznam jejich koncertu v pražském O2 universu.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

OneRepublic: Artificial Paradise

Nové album americké poprockové kapely OneRepublic, v jejímž čele stojí hitmaker Ryan Tedder, přináší na své novince příjemné skladby. V textech se zabývá hledáním autenticity v umělém světě a tím, že se mění v umělý ráj.

Foto: Universal Music

Obal alba

Eminem: The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)

Americký raper Eminem představil na konci května singl Houdini. Nalákal tak fanoušky na dvanácté studiové album The Death of Slim Shady (Coup De Grâce), na němž je devatenáct skladeb.

Foto: Universal Music

Obal alba

Mr. Big: Ten

Americká rocková kapela Mr. Big se nejvíce proslavila už v devadesátých letech. Ten je její desáté studiové album a přináší dostatečně šťavnatý rock na to, aby bylo na místě brát formaci nadále vážně.

Foto: Frontiers

Obal alba

Travis: L. A. Times

Hudba skotských Travis je charakterizována melodickými písněmi s emotivními texty. Novinka je jejich desátou deskou, která přichází čtyři roky po vydání té předcházející.

Foto: BMG

Obal alba

Arakain: 40 - O2 universum Live

Záznam koncertu skupiny Arakain ke čtyřicátým narozeninám byl pořízen v lednu loňského roku v pražském O2 universu. Vystoupení trvalo více než 140 minut, zaznělo na něm devětadvacet písní a posílilo ho několik zajímavých hostů.

Foto: Supraphon

Obal alba

Historický koncert královny popu. Madonnu sledovalo 1,6 milionu fanoušků

Kultura

Válka započala. Hudební giganti vytáhli do boje proti AI

AI
Související témata:

Výběr článků

Načítám