Hlavní obsah

Nová alba: Imagine Dragons, Johnny Cash, Camila Cabello a James Blake s Lilem Yachtym

Nová deska americké kapely Imagine Dragons patří mezi nejočekávanější letní počiny. Její přehrání přitom netrvá ani půl hodiny. Vyšlo také posmrtné album Johnnyho Cashe, které odložil po začátku jeho nahrávání, neboť se rozhodl spolupracovat na jiné desce s producentem Rickem Rubinem. Camila Cabello na to jde na novince trochu jinak a James Blake se nechal inspirovat raperem Lilem Yachtym.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Imagine Dragons: Loom

Šesté studiové album produkovali členové amerických Imagine Dragons ve spolupráci se švédským autorským a producentským duem Mattman a Robin. Nahrávalo se v Los Angeles a Stockholmu, kolekce má necelých třicet minut a přináší skladby pro kapelu v podstatě tradiční.

Foto: Universal Music

Obal alba

Johnny Cash: Songwritter

Na dvaasedmdesátém studiovém albu již zesnulého amerického zpěváka, kytaristy a skladatele Johnnyho Cashe je jedenáct jeho dosud nevydaných písniček. Album vzniklo ze série demosnímků, které byly nahrané na začátku roku 1993, v době, kdy Cash neměl smlouvu se žádným vydavatelstvím a krátce předtím, než se setkal s producentem Rickem Rubinem, s nímž později pracoval. Písně vznikaly v průběhu několika desetiletí.

Foto: Mercury

Obal alba

Camila Cabello: C,XOXO

Čtvrté album americké zpěvačky Camily Cabello sice stále zůstává v popovém ranku, patrný je na něm nicméně zvukový odklon od předešlých počinů. Uvedla, že to možná lidé nečekali, ale ona našla tým, se kterým chce dělat hudbu nově.

Foto: Interscope

Obal alba

James Blake a Lil Yachty: Bad Cameo

Bad Cameo je společné studiové album britského hudebníka Jamese Blakea a amerického rapera Lila Yachtyho. Vzniklo ze vzájemné úcty a seznámení se před dvěma lety. Oba se záměrně vzdali svých žánrů a pracovali společně na muzice, kterou v době tvorby pocítili jako spojující.

Foto: Republic

Obal alba

Související témata:

Výběr článků

Načítám