Hlavní obsah

Nová alba: Deep Purple, Childish Gambino a Jack White

Deep Purple jsou hudební legenda a vydání každého jejich nového alba je událost. Totéž platí o Jacku Whiteovi, i když si přídomek „legendární“ zatím ještě nezaslouží v plné míře. Childish Gambino je hvězda, která se 12. listopadu představí v Praze. Ti všichni jdou ven s novými počiny.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Deep Purple: = 1

Záhadný název třiadvacátého alba britské hardrockové kapely Deep Purple symbolizuje myšlenku, že ve světě, který se stává stále složitějším, vše nakonec směřuje do jednotné podstaty. Formace vychází ze své hudební vize a nahlíží na hard rock svým současným pohledem.

Foto: earMusic

Obal alba

Childish Gambino: Bando Stone & the New World

Americký zpěvák a herec Childish Gambino (vlastním jménem Donald Glover) vydal své páté a současně poslední album. Oznámil, že skládat a prezentovat hudbu mu již nečiní radost. Kolekce je velmi pestrá, s řadou hudebních vlivů.

Foto: Sony Music

Obal alba

Jack White: No Name

Beze jména, bez obalu, na bílém vinylu. Takové je nové album amerického hudebníka a zpěváka Jacka Whitea. On sám o něm ale mlčí. O nahrávce není na jeho sociálních sítích ani zmínka. Přesto zaplavily internet zprávy od jeho fanoušků, kteří dostali v maloobchodních kamenných prodejnách hudebních obchodů k nákupu desku s nic neříkajícím nápisem No Name.

Foto: Third Man Records

Obal alba

Jack Black ukončil turné své kapely kvůli vtipu o atentátu na Trumpa

Kultura

Rudy Linka, organizátor festivalu Bohemia JazzFest: Hudba je dnes ohrožený druh

Hudba
Související témata:

Výběr článků

Načítám