Hlavní obsah

Nová alba: Bon Jovi, Aurora, Charli XCX a Eels

O amerických rockerech Bon Jovi lze mluvit jako o jedné z nejdůležitějších kapel v historii spojování popové líbivosti a rockové agrese. Dokázali tyto dva světy bravurně propojit i vybalancovat a žali za to světový úspěch. Toho se zatím v menší míře dostává i norské Auroře, Britce Charli XCX nebo americkým Eels, kteří v posledních dnech nabídli fanouškům nová alba.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Bon Jovi: Forever

Americká rocková kapela Bon Jovi hlásí, že její nové album je návratem k radostnému rocku a bezstarostným textům. Jde o její šestnáctou nahrávku a ona na ní zní velice mladistvě. Potíží je, že frontman Jon Bon Jovi se zotavuje po operaci hlasivek a není jasné, zda vůbec zvládne absolvovat turné k desce.

Foto: Island

Obal alba

Aurora: What Happened to the Heart?

Své čtvrté studiové album natočila norská zpěvačka a skladatelka Aurora na cestách mezi Norskem, Německem, Spojeným královstvím a Spojenými státy. V jednom rozhovoru vysvětlila, že otázka „Co se stalo se srdcem?“ z názvu alba je nejdůležitější a nejsmutnější, o které kdy v životě přemýšlela. Kolekce je to velice emotivní.

Foto: Decca

Obal alba

Charli XCX: Brat

Elektropopová Britka Charli XCX ohlásila, že novinka Brat je její nejagresivnější a nejkonfliktnější nahrávka. Jedná se o její šestou studiovou desku. Zvukově skladby vtahují především k atmosféře klubů.

Foto: Atlantic

Obal alba

Eels: Eels Time!

Patnácté studiové album americké indierockové kapely Eels nabízí tucet skladeb, které napsal zpěvák a kytarista Mark Oliver Everett. V textech se mimo jiné zabývá pojetím času.

Foto: PIAS

Obal alba

Monkey Business vydávají první klip z nového alba v češtině. V hlavních rolích s hvězdami Dejvického divadla

Hudba

Opera Nova nabídne Kafkův dopis otci i Nekrocara a tašku s nářadím

Podcasty a pořady
Související témata:

Výběr článků

Načítám