Hlavní obsah

Mirai Navrátil je po operaci. Kapela ruší koncerty

Aktualizováno

Skupina Mirai na svých facebookových stránkách oznámila, že její zpěvák a kytarista Mirai Navrátil je momentálně v nemocnici, kde se podrobil operaci. Zrušila nejbližší zastávku svého letního Mirai Summer Festu, která se měla odehrát v sobotu 3. srpna.

Foto: Jan Handrejch, Novinky

Zpěvák Mirai Navrátil je v péči lékařů

Článek

„Ahoj všichni, bohužel pro vás dneska nemáme nejšťastnější zprávy. Mirai je aktuálně v nemocnici po operaci. Zatím čekáme na podrobnosti, už teď ale víme, že rekonvalescence si bude žádat nějaký čas. Je jisté, že nezvládneme libereckou zastávku našeho Mirai Summer Festu, která měla být tuto sobotu 3. 8. Hledáme nový termín, ohledně zakoupených vstupenek vás budeme co nejdříve informovat. Prosíme o trpělivost. Všichni posíláme Miraiovi pozitivní energii a doufáme, že bude co nejdříve v pořádku,“ stojí v informaci.

Podle informace Novinek.cz nemá důvod operace nic společného s nedávným zraněním hlavy, které si zpěvák přivodil. Další podrobnosti budou známy pravděpodobně ve středu odpoledne.

V rámci turné Mirai Summer Fest má skupina naplánované i další koncerty, a to 10. srpna v Novém Jičíně, 17. srpna v Pardubicích, 24. srpna v Mostě, 31. srpna v Olomouci, 7. září v Ostravě a 14. září v Plzni. V tuto chvíli není jasné, zda se odehrají všechny.

RECENZE: Mirai natočili svou nejlepší desku

Hudba

Mirai Navrátil z kapely Mirai: Je dobré si do vzniku nahrávky nepouštět peníze a držet si jen lásku

Hudba
Související témata:

Výběr článků

Načítám