Hlavní obsah

Linkin Park odpočítávají před důležitou zprávou

Zásadní zprávu pro hudební fanoušky má zřejmě americká rocková formace Linkin Park, která svou existenci utlumila po smrti svého zpěváka Chestera Benningtona v roce 2017. Na svých stránkách spustila o víkendu odpočítávání, k němuž neuvedla žádné podrobnosti. Očekává se nicméně, že na jeho konci bude důležitá zpráva.

Foto: Petr Horník, Novinky

Linkin Park několikrát koncertovali i u nás.

Článek

Nadšení fanoušci jsou při pohledu na odpočítávání připraveni na různé možnosti, ať už je to album s dosud nevydanými písněmi, nová skladba, nebo dokonce reaktivace kapely s novým zpěvákem.

První zvěsti o jejím návratu na pódia se objevily už na jaře. Jay Gordon, zpěvák americké kapely Orgy, tehdy v jednom rozhovoru řekl, že Linkin Park plánují návrat na pódia a on slyšel, že mají zpěvačku. Později vydal prohlášení, že jeho věty byly vytrženy z kontextu.

V tom čase se přitom hovořilo o tom, že Linkin Park zkoušejí se zpěvačkou Amy Lee ze skupiny Evanescence. Ta však médiím řekla, že ji nikdo z kapely nekontaktoval.

Když o víkendu začalo odpočítávání, zveřejnil záhadný příspěvek i zpěvák Deryck Whibley z kanadské skupiny Sum 41, podle kterého přijde nějaké oznámení ve stejnou dobu jako Linkin Park, a proto se v hudebních médiích píše o tom, že by mohl být novým zpěvákem skupiny Linkin Park.

Časopis Billboard navíc odhalil, že se Mike Shinoda, Brad Delson a Dave Farrell, členové Linkin Park, spojili s pořadateli velkých světových festivalů. Jasněji by mělo být ve středu večer. Byl by to další zásadní comeback. S oznámením o návratu na pódia přišla v úterý britská skupina Oasis, která nekoncertovala od roku 2009.

Linkin Park vydali dosud nezveřejněnou skladbu Lost

Kultura

Linkin Park hovoří o návratu. Kdo nahradí zesnulého Benningtona?

Kultura
Související témata:

Výběr článků

Načítám