Hlavní obsah

Liam Payne zveřejnil ve dnech před smrtí videa z Argentiny. V hotelu se choval nevyzpytatelně

Britský zpěvák a hudebník Liam Payne byl v noci ze středy 16. na čtvrtek 17. října našeho času nalezen mrtvý po pádu ze třetího patra hotelu CasaSur Palermo v Buenos Aires v Argentině. Šéf městské záchranné služby Alberto Crescenti sdělil, že „resuscitace nebyla možná“. Před svou smrtí Payne zveřejnil několik videí. V den tragédie se údajně choval nevyzpytatelně v hotelové hale. Než byl odveden do svého pokoje, rozbil tam svůj laptop.

Pár hodin před smrtí sdílel Liam Payne video na sítíchVideo: Reuters

Článek

Videa zveřejnil na službě Snapchat. Na jednom z nich řekl fanouškům, že měl „krásný den“, když trávil čas s přítelkyní Kate Cassidy v Argentině. Pár seděl u snídaňového stolu a probíral své plány na den včetně jízdy na koni. Videa byla po zpěvákově skonu smazána.

Do Argentiny Payne odletěl podle serveru TMZ již 30. září, aby tam podpořil svého bývalého spoluhráče z kapely One Direction Nialla Horana, který měl v Buenos Aires 2. října vystoupení. Poté zůstal se svou přítelkyní Kate Cassidy v zemi na dovolené. Ona z ní prý odletěla 14. října.

Po zveřejnění informace o Payneově skonu projevili soustrast a smutek mnozí jeho kolegové z hudební branže. „Je tak zneklidňující slyšet zprávu o odchodu Liama Paynea,“ napsala Paris Hiltonová na službu X. „Posílám lásku a soustrast jeho rodině a blízkým. RIP, můj příteli.“

Americký zpěvák Charlie Puth na Instagramu poznamenal: „Právě teď jsem v šoku. Liam ke mně byl vždy tak laskavý. Nemůžu uvěřit, že je pryč.“

Ve vleku závislostí

Liam Payne se narodil 29. srpna 1993 v anglickém Wolverhamptonu. Od roku 2010 do roku 2016 byl členem boybandu One Direction. Nahrál s ním pět řadových alb. V roce 2019 vydal svou první a jedinou sólovou desku nazvanou LP1.

Payneův soukromý život budil značný zájem médií. V roce 2016 navázal vztah se zpěvačkou Cheryl Cole. O rok později se jim narodilo dítě a v dalším roce se rozešli.

Netajil se tím, že se potýká se závislostí na alkoholu. Hovořil také o problémech spojených s myšlenkami na dobrovolný odchod ze života.

V roce 2019 v jednom rozhovoru řekl: „Problém v našem odvětví je, že existuje spousta lidí, kteří bojují s duševními problémy, a tito lidé nedostávají správnou pomoc, opravdu. Bál jsem se, jak to bude vypadat, až si sáhnu na dno. Skvěle jsem skrýval pravdu o tom, co jsem skutečně cítil.“

Někdejšího zpěváka One Direction Liama Payna našli mrtvého v Argentině

Kultura

Liam Payne z One Direction vydá první sólové album

Kultura
Související témata:

Výběr článků

Načítám