Hlavní obsah

Kapela Mirai ruší všechny letní koncerty

Aktualizováno

Kapela Mirai se rozhodla s ohledem na zdravotní stav svého zpěváka zrušit letní turné. Koncerty přesunula na rok 2025. Informaci zveřejnila na svých facebookových stránkách v pátek večer.

Foto: Libor Solař

Vystoupení kapely Mirai s frontmanem Miraiem Navrátilem (na snímku) na 5. ročníku festivalu FM CITY FEST ve Frýdku-Místku.

Článek

„Ahoj, jak všichni víte, Mirai se aktuálně dává do kupy. Stalo se, co se stalo, ale my pro vás máme aspoň nějaký dobrý zprávy. Vzhledem k Miraiově stavu a rekonvalescenci jsme nuceni přesunout zbývající zastávky MIRAI SUMMER FESTU na rok 2025. Program našeho open air festivalu prostě potřebuje letní počasí a není možné ho odjet na podzim ani v zimě,“ uvedla skupina mimo jiné.

Zakoupené vstupenky podle vydaného prohlášení zůstávají v platnosti. „Nové termíny a podrobnosti dáme vědět v příštím týdnu,“ přislíbila dále kapela.

Mirai Navrátil je po operaci čelisti. Léčba bude dlouhodobější, než se původně předpokládalo. Incident již prošetřuje policie. Vyšetřovatelé v této souvislosti hledají svědky události, která se stala minulý víkend při vystoupení britského hudebníka Eda Sheerana v Hradci Králové.

Právě tam se měl Mirai Navrátil dostat do konfliktu se zatím nepojmenovaným útočníkem.

Policie shání svědky potyčky, po níž skončil zpěvák Mirai se zlomenou čelistí

Krimi

Mirai Navrátil má zlomenou čelist

Hudba

Výběr článků

Načítám