Hlavní obsah

Iron Maiden vystoupí příští rok v květnu v Praze

Britská metalová skupina Iron Maiden koncertuje v České republice ráda. Potvrzuje to i nyní, kdy zařadila své další vystoupení na letišti v pražských Letňanech do programu turné nazvaného Run for your Lives. Stane se tak 31. května 2025. 

Foto: Petr Horník, Novinky

Zpěvák Bruce Dickinson je spolehlivý tahoun Iron Maiden.

Článek

Turné se odehraje u příležitosti padesáti let od založení kapely. Slibuje proto speciální setlist, který bude zahrnovat písně z devíti studiových alb, od debutu Iron Maiden (1980) po Fear Of The Dark (1992). Připravuje rovněž propracovanou podívanou.

Zpěvák Bruce Dickinson říká: „Bude to turné, které vám vykouzlí úsměv na tváři a jásot v hrdle. Pokud jste nás už někdy viděli, připravte se na to, že tento zážitek se posune na zcela novou úroveň. Pokud jste nás ještě nikdy neviděli, tak na co jste, sakra, čekali? Teď máte šanci zjistit, o co jste přišli.“

Manažer Rod Smallwood dodává: „Padesát let Maiden, a já jich viděl šestačtyřicet. S více než stovkou milionů prodaných alb a téměř dva a půl tisíci koncerty ve čtyřiašedesáti zemích světa a nespočtem milionů fanoušků.“

Vstupenky v ceně od 2100 Kč budou v prodeji pro běžné zákazníky od 27. září. Iron Maiden dosud vydali sedmnáct studiových alb.

Iron Maiden hráli v Edenu. Slavii dali deset gólů a dresy pomůžou Terezce

Lifestyle

RECENZE: Lehký heavy metal Iron Maiden

Kultura
Související témata:

Výběr článků

Načítám