Hlavní obsah

Hudebník Petr Hannig prodělal mrtvici, je ve vážném stavu

Hudebník, producent a politik Petr Hannig, který v minulosti kandidoval na českého prezidenta a objevil řadu talentů, včetně Lucie Bílé, prodělal mozkovou mrtvici a jeho stav je vážný. Informaci přinesl s odvoláním na jeho syna Petra deník Blesk.

Foto: Novinky

Petr Hannig vstoupil i do prezidentských voleb. Neuspěl, tehdy se stal prezidentem Miloš Zeman.

Článek

Hannig patřil k silným předrevolučním hudebním kádrům. Vedle Bílé spolupracoval dlouhodobě mimo jiné s Víťou Vávrou, Jitkou Zelenkovou, případně Lenkou Kořínkovou a s Petrou Černockou.

Na veřejnosti se naposledy objevil v květnu, kdy se účastnil natáčení televizního pořadu, který vzdal hold Ivetě Bartošové. V tu dobu také příznivce na svém facebookovém profilu informoval, že na tom není zdravotně dobře a že další příspěvky bude vkládat až poté, co mu to zdraví umožní.

Petr Hannig vedle hudební branže vstoupil rovněž do boje o prezidentský post v roce 2018. Věděl přitom, že v něm nemá šanci.

„Jsem zastánce svobody slova. Potom jsem zásadně proti přijetí eura. Euro znehodnotí důchody, platy a úspory. Všude, kde bylo euro zavedeno, ceny letěly nahoru a důchody byly pozadu,“ představil kus programu pro Novinky.

Hannig: Jsem kandidát venkovské hospody

Domácí

Na předpremiéru Prezidenta Blaníka dorazil Drahoš i Kalousek, ve filmu si zahráli

Domácí
Související témata:

Výběr článků

Načítám