Hlavní obsah

Dave Grohl obvinil Taylor Swift, že nezpívá naživo

Americká zpěvačka Taylor Swift se veze na obrovské vlně úspěchu, kterou jí mohou všichni závidět. Je na koncertním The Eras Tour, které je z valné části naprosto vyprodané, o turné natočila úspěšný film, jenž šel do světových kin, dosáhla nejvyššího finančního zisku z prodeje lístků v hudební historii a přidává k tomu další rekordy, které se pojí s vydáváním jejích desek. Neprovázejí ji ale jen samé příjemné věci.

Foto: Petr Hloušek, Novinky

Dave Grohl, zpěvák a kytarista skupiny Foo Fighters

Článek

V červnu se aktivistky organizace Just Stop Oil dostaly na londýnské letiště, kde její letadlo pomalovaly oranžovou barvou. Brzy poté Dave Grohl, zpěvák a kytarista americké rockové skupiny Foo Fighters, na svém vystoupení oznámil, že popová hvězda nehraje živě.

Dvaadvacátého června koncertovali v Londýně Taylor Swift i Foo Fighters. Dave Grohl se o tom během koncertu zmínil. Z pódia se v té souvislosti rozhodl vlastní turné nazvat The Errors Tour.

Foto: Universal Music

Taylor Swift

„Rádi bychom nazvali naše turné The Errors Tour živě. Chtěli bychom mít v názvu trochu víc er a trochu víc chyb. Ale jen trochu, protože my hrajeme živě,“ řekl.

Fanoušci po těchto slovech přímo na místě neskrývali překvapení. Grohl pak vše potvrdil slovy: „Máš rád syrový a živý rock’n’roll, že? Pak jsi přišel na správné místo.“

Na sociálních sítích se objevil záznam Grohlova prohlášení. Fanoušci Taylor Swift na něm na to konto nenechali nit suchou. Začali psát o tom, že Grohl a jeho kapela zpěvačce závidí, protože už nemají takovou pozornost jako kdysi.

Jelikož v tom čase došlo k poškození zpěvaččina letadla, v názorech na Grohla se objevily i útoky na jeho dceru Violet, která rovněž využívá k cestování soukromá letadla. Neopomněli připomenout, že v roce 2022 na večírku u Paula McCartneyho dostala Swift Grohla z nepříjemné situace, kdy se místo něj chopila aktivity a zazpívala písničku, kterou přítomní vyžadovali po něm.

„Swiftonomika“ se valí do Evropy

Ekonomika

Na Taylor Swift musí brát ohled i britská centrální banka

Ekonomika
Související témata:

Výběr článků

Načítám