Hlavní obsah

Britney Spearsová o sobě napsala knihu, teď podle ní vznikne film

Před několika měsíci vyšla knižní autobiografie americké zpěvačky Britney Spearsové nazvaná Žena ve mně. Vyšla i v češtině a stala se bestsellerem. Nyní se kniha s jejími vzpomínkami dočká filmového zpracování.

Foto: Sony Music

Britney Spearsová se těší na práci ve filmovém průmyslu.

Článek

Podle Variety snímek vzniká pod hlavičkou studia Universal Pictures. Režíruje ho Američan Jon M. Chu, který už má na kontě hudební filmy Let’s Dance 2 a 3, Liga mimořádných tanečníků, Čarodějka nebo Justin Bieber: Never Say Never. Také natočil G.I. Joe 2: Odveta nebo Šíleně bohatí Asiati. Produkuje ho Marc Platt, jenž byl nominovaný na Oscara za Most špionů, Chicagský tribunál a La La Land.

Foto: nakladatelství Bourdon

Titulní strana knihy Britney Spearsové

Britney Spearsová oznámila spolupráci se slavným producentem na serveru X. „Jsem ráda, že mohu informovat své fanoušky o tom, že pracuji na tajném projektu s Markem Plattem. Vždy točil mé oblíbené filmy. Zůstaňte naladěni.“

V roce 2017 byl uveden životopisný film nazvaný Britney Ever After. Režírovala ho Leslie Libmanová a autorkou scénáře je Anne-Marie Hess. Britney Spearsová ani její tým se na produkci nepodílely.

RECENZE: Britney Spearsová ve své knize vše nevysvětlila

Hudba

Britney Spearsová tvrdí, že se do hudebního průmyslu nikdy nevrátí

Hudba
Související témata:

Výběr článků

Načítám