Hlavní obsah

Annabelle přivezla z Los Angeles klip k pozitivní jarní písni

Česká zpěvačka Annabelle představuje i s videoklipem novou písničku Flowers On My Eyes. Složila ji v Praze s francouzským producentským duem Her Demons, které má na svém kontě spolupráci třeba i s DJ Davidem Guettou. Vznikl tak podle jejích slov „ultimátní jarní girlie song“ o ženské kráse, sebevědomí a radosti ze života. Klip má na Novinkách.cz premiéru.

Annabelle v klipu k písni Flowers On My EyesVideo: Universal Music

Článek

Annabelle písničku složila během těžkého životního období přesně před rokem v reakci na slova svého kamaráda. „Povídal, že věří, že tím, co si zpíváme, si manifestujeme vlastní život. A mně došlo, že ve spoustě mých songů je nějaký smutek, hněv nebo frustrace a že to sama sebe nutím pořád opakovat na koncertech,“ tvrdí zpěvačka.

Foto: Universal Music/Pavla Hartmanová

Annabelle přeťala novou písní své zlé časy.

Pro změnu tak proto napsala pozitivní singl, jejž podpořila barevným videoklipem. „Je to song o tom, že se cítíme krásní, že jsme hlavní postavy vlastních životů,“ vysvětluje Annabelle.

Videoklip zářící energií vznikl pod taktovkou Jona Correala v americkém Los Angeles. Režisér v minulosti točil s takovými esy, jakými jsou Kanye West nebo J. Cole.

Zpěvačka a raperka Annabelle: Londýn mi dodal sebevědomí

Kultura

Zpěvačka Annabelle: V hudební slupce je můj smutek

Kultura
Související témata:

Výběr článků

Načítám