Hlavní obsah

Anna Julie Slováčková a její nové Léto

Slunce, úsměv, radost ze života… To je nová písnička Anny Julie Slováčkové. Nazvala ji Léto a vložila do ní hlavně pohodu, která se s tímto ročním obdobím pojí. Novinky klip uvádějí v premiéře.

Anna Julie Slováčková: LétoVideo: Anna Julie Slováčková

Článek

„Po desce Osudová, kterou jsme s kapelou vydali v říjnu loňského roku, jsem nechtěla nějakou dobu žádnou novou skladbu vydávat. Ale nečekaně se zadařilo a s producentem Igorem Ochepovským jsme Léto dali dohromady za jediné odpoledne,“ říká zpěvačka.

Videoklip k singlu Léto je prvním klipem v dosavadní hudební kariéře Anny Julie kompletně natočeným v ateliéru, konkrétně v pražské Hale 11.

Foto: Kristýna Mrzenová

Anna Julie Slováčková při natáčení klipu

„Klip jsme tentokrát postavili na vizuální stránce, nikoliv na příběhu. Chtěli jsme, aby byl stejně minimalistický jako samotný song Léto. Styling Dominika Navrátila mě a Káju, moji parťačku z kapely, definoval jako velvyslankyně Slunce. Mě jakožto bohyni a ji jako mou pravou ruku – dvě ženské síly, které drží při sobě. Nejen klip, ale také píseň Léto se velmi liší od mé dosavadní tvorby. Text je docela dvojsmyslný, můžete si v něm najít cokoliv, ale když jsme ho psali společně s Danielem Holým, tak jsme chtěli, aby to bylo, jako když zpívám klukovi a zároveň zpívám i létu. Léto mi dává sílu, lásku, svobodu… a stejně tak to může být i muž, partner,“ dodává Anna Julie.

Anna Slováčková: Někdy ve světě showbyznysu narazíte na neskutečný odpad

Móda a kosmetika

Anna Julie Slováčková: Není třeba si nic přikrášlovat

Móda a kosmetika
Související témata:

Výběr článků

Načítám