Hlavní obsah

Hasiči v úmorném vedru kropili metalisty na vizovickém Masters of Rock

Proudem vody osvěžovali na rozpálené betonové ploše fanoušky metalového festivalu Masters of Rock vizovičtí dobrovolní hasiči. Teploty přesahovaly v pátek ve Vizovicích na Zlínsku ve stínu jednatřicet stupňů. Na prosluněném prostranství před hlavním podiem však lidé během odpoledne prožívali doslova tropická vedra.

Masters of Rock Vizovice, osvěžení ve vedruVideo: Aleš Fuksa, Novinky

Článek

„Dorazili jsme s naším hasičským vozem kolem poledne a kropili to tady asi do šesté hodiny podvečerní. Vody bylo dostatek. A bylo vidět, že přišla lidem vhod. Podle počasí jsme připraveni na variantu, že přijedeme do areálu vizovické likérky Rudolf Jelínek i v sobotu a v neděli,“ sdělil Novinkám jeden z vizovických dobrovolných hasičů.

Foto: Aleš Fuksa

Masters of Rock ve Vizovicích

Fanoušci metalového festivalu už vpodvečer počítali s tím, že pokropeni budou ještě jedenkrát. Ve Vizovicích se totiž kolem deváté hodiny večerní spustil prudký liják spojený s bouřkou.

Fanynky i policisté o Masters of Rock: Rockeři jsou pohodoví a srdeční

Kultura

Čtyřdenní Masters of Rock, který si každoročně nenechá ujít dvacet tisíc fanoušků, končí v neděli. Letos jde o jeho jubilejní dvacátý ročník. Na hlavním pódiu vystoupí přes čtyřicet skupin. Dalších mnoho desítek pak na vedlejším pódiu.

Foto: Aleš Fuksa

Masters of Rock ve Vizovicích

Do Vizovic podle pořadatelů dorazili fanoušci z více než čtyřiceti zemí světa.

Výběr článků

Načítám