Hlavní obsah

Transformers Jedna: Tenhle příběh jste ještě neslyšeli

Filmoví tvůrci se v rychlém tempu chystají na podzimní žně v kinech, tedy alespoň doufají, že k nim dojde. Do boje o diváky se vydá také animovaný snímek Transformers Jedna. Vrátí se v něm do dávných dob, kdy Optimus Prime a Megatron ještě nebyli nepřátelé, ale naopak kamarádi na život a na smrt. Nyní představili další ukázku.

Trailer filmu Transformers JednaVideo: CinemArt

Článek

Optimus Prime a Megatron jsou v novém filmu hybateli událostí, které navždy změnily osud Cybertronu, jejich rodné planety.

Snímek je první celovečerní animovaný film úspěšné série z produkce studia Paramount a výrobce stejnojmenných hraček Hasbro. Premiéru bude mít v českých kinech 10. října 2024.

Jde o další možný podzimní hit, který se hlásí ke slovu. Nedávno trailery vyslaly do světa i další snímky. O diváky bude bojovat také Cate Blanchettová v Borderlands, případně další adaptace celosvětových knižních bestsellerů-thrillerů. Jmenuje se Konkláve, napsal ho britský spisovatel Robert Harris v roce 2016.

Z českých filmů chce o diváky bojovat mimo jiné Amerikánka režiséra Viktora Tauše, která se po odkladech chystá do kin 26. září.

RECENZE: Autoboti a monstra na pokraji vyhynutí. Transformers už jsou divácky ohroženým druhem

Kultura

Z křehké blondýnky neohroženou zrzkou. Cate Blanchettová v Borderlands

Film
Související témata:
Transformers Jedna (film)

Výběr článků

Načítám