Hlavní obsah

Renée Zellwegerová natáčí v Londýně pokračování Deníku Bridget Jonesové

Fanoušci roztomilé boubelky se dočkali. Novináři zachytili v Londýně natáčení pokračování Deníku Bridget Jonesové. V hlavní roli se opět představí Renée Zellwegerová. Do kin by se snímek měl dostat příští rok.

Renée Zellwegerová natáčí v Londýně pokračování Deníku Bridget JonesovéVideo: Reuters

Článek

„Mám tuhle postavu ráda,“ opakuje stále dokola Zellwegerová, když se jí lidé ptají na filmovou postavu, která ji proslavila.

Čtvrtou část tvůrci začali podle všeho natáčet začátkem května. Diváci se se svou Bridget setkají v situaci, kdy kráčí do středních let. Přesný děj snímku ovšem znám tak úplně není.

Foto: Cinemart

Renée Zellwegerová ve své nejslavnější roli

Jisté naopak je, že se scenáristé znovu inspirovali knihou Helen Fieldingové. Konkrétně tou, jež vyšla v roce 2013 a jejíž český název zní Bridget Jonesová: Láskou šílená. Ze střípků, jež se dostávají z natáčení na veřejnost, je tak mimo jiné jasné to, že Bridget bude vdova, svobodná matka a touhu po partnerském vztahu vyřeší románkem s výrazně mladším mužem.

„Lovit“ lásku bude přitom na sociálních sítích, na seznamkách. Ale nebyla by to ona, kdyby se tam poněkud neztratila… A zatímco Colin Firth (postava Marka Darcyho, její manžel) z chystaného pokračování série kvůli zachování knižní předlohy vypadl, do děje naopak vstupuje opět Hugh Grant (postava Daniela Cleavera). Nezodpovědný krasavec, který dokáže lámat ženská srdce na počkání.

Účast na natáčení potvrdila médiím i Emma Thompsonová. Režie očekávané komedie se ujal Michael Morris. Předešlé tři díly vydělaly celosvětově více než 760 milionů dolarů (přes 17 mld. Kč). Předpokládá se tedy, že i čtyřka by měla být v kinech trhákem.

RECENZE: Zellwegerová má Dítě Bridget Jonesové

Kultura

Další Bridget Jonesová bez Hugha Granta

Kultura
Související témata:
Film Deník Bridget Jonesové

Výběr článků

Načítám