Hlavní obsah

Komedie plná zvratů To snad ne! s Polívkou a Donutilem zavede diváky až na Divoký západ

Boskovice

Bude to prý komedie, na kterou se jen tak nezapomene, přičemž již herecké obsazení dvou hlavních rolí Bolkem Polívkou a Miroslavem Donutilem je příslibem toho, že se diváci budou dobře bavit. Nový snímek To snad ne! půjde do kin v březnu příštího roku a udělá si legraci z předsudků, hloupých stereotypů, ale i ze špičkování mezi Čechy a Moravany.

Foto: archiv Jiřího Jevického

Bolek Polívka coby jedna z hlavních postav nové komedie To snad ne! přijíždí do Westernového městečka Boskovice. Vpravo na koni trikový jezdec Michal Bednář v roli Vinnetoua, vlevo Jiří Zaťko coby Uncle Gunstick.

Článek

„Základem příběhu je to, že se do sebe zamilují dva mladí lidé, jejichž rodiče se navzájem vůbec nemusí. Každý rodičovský pár má svůj svět, vše v něm je jasně dané a neexistuje nic, tedy samozřejmě jen zdánlivě neexistuje nic, co by jej mohlo narušit. Náhoda ale vše změní a rozpoutá komediální peklo,“ řekl Novinkám Viktor Krištof, který je s Ester Honsovou producentem filmu. Kreativním producentem vznikajícího snímku je Eva Hartmanová.

Překvapení ukryté v genech

Polívka hraje zástupce moravské šlechty, hrdě sídlícího na vlastním zámku a hospodařícího v lesích předávaných v jeho rodině po generace. Jeho dcera si najde chlapce, jehož otcem je ale bytostně hrdý Čech Donutil, a to se vším, co k tomu patří, včetně bezbřehé lásky ke škodovkám.

Jedna ze scén, v níž podle scénáře herec Bolek Polívka najel do Saloonu. Točila se ve Westernovém městečku Boskovice.Video: Vladimír Klepáč, Novinky

Tatínkům vlastně na sobě navzájem vadí téměř všechno. Dcera zámeckého pána pak oběma rodinám připraví překvapení; nechá maminkám i tatínkům zpracovat jejich genetické profily.

Foto: archiv Jiřího Jevického

Bolek Polívka v další ze scén v připravované komedii

„Ti pak užasnou na tím, jaké mají skutečné kořeny,“ dodal Krištof s úsměvem. Zatvrzelý Moravan Polívka se dokonce dozví, že jedna z jeho prapra…babiček byla indiánka. V šoku sedne do vozu a jde si o původních obyvatelích Ameriky zjistit alespoň základní informace do Westernového městečka v Boskovicích. Filmový štáb tam natáčel v uplynulých dnech.

Foto: archiv Jiřího Jevického

Diváci se mohou těšit i na Jitku Čvančarovou.

Bolek Polívka dostal k narozeninám jízdu tramvají do stanice stáří

Kultura

V šoku vozem rozbořil Saloon

S ohledem na luxusní vůz, najetý do tamního zdemolovaného Saloonu, hustý kouř, zaskočeného Vinnetoua a Old Shatterhanda a dokonce policii i sanitku na scéně je jasné, že přijetí vlastního původu bude pro tatínky těžkou životní zkouškou.

„Jak to dopadne, na to si budou muset diváci počkat do premiéry filmu. Připravujeme ji na 13. března,“ doplnil koproducent.

Foto: archiv Jiřího Jevického

Bolek Polívka si zahraje v novém snímku zámeckého pána z Moravy.

Většina snímku se natáčí v malebném resortu Sobotín v Jesenících, odkud si filmaři do Boskovic jen odskočili. To snad ne! vzniká podle předlohy úspěšné francouzské komedie Cocorico (r. 2024 , v hlavních rolích Christian Clavier, Didier Bourdon), a to podle scénáře a v režii Petra Zahrádky (Chlap na střídačku, Láska na špičkách, Ženy a život).

Bolek Polívka dostal k narozeninám jízdu tramvají do stanice stáří

Kultura

Miroslav Donutil hraje v seriálu se synem a snachou: Před kamerou jsme se všichni potkali poprvé

Kultura

Výběr článků

Načítám