Hlavní obsah

Khek Kubařovou s Langmajerem spojil dohromady Poklad a loď plná zlata

Na podzim vstoupí do českých kin další komedie Rudolfa Havlíka. I tentokrát do hlavní role obsadil Jiřího Langmajera, znovu spolu vyrazili do exotiky. V další hlavní roli se představí Veronika Khek Kubařová, která hraje jeho dceru. Dobrodružná komedie nyní představuje první ukázku.

Teaser filmu PokladVideo: CinemArt

Článek

Havlík si cizokrajné lokality oblíbil. Před třemi roky vznikala další jeho komedie Ostrov v Thajsku. Tentokrát se s ním filmaři a herci vydali na Bali.

„Chceme vyprávět atraktivní příběh o ztrátách a nálezech. O ženě, která ztratila skoro vše a dostala možnost svůj osud otočit. My všichni v našich životech pátráme po pokladech, které nemůžeme najít, a často nám unikne, že některý leží přímo před námi, jen nám byl ukryt, protože my se honili za přeludem,“ uvedl režisér.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Režisér Rudolf Havlík

Komedie vypráví příběh nejen o hledání legendárního a dávno ztraceného zlatého pokladu, ale také příběh o lásce a společné cestě, kterou oba hlavní hrdinové již zdánlivě ztratili.

Temperamentní Julie (Veronika Khek Kubařová) se nečekaně vydává na druhý konec světa za svým otcem Karlem (Jiří Langmajer), aby si s ním jednou provždy vyříkala jejich minulost. A také aby zjistila, proč se jí najednou z ničeho nic ozval s tím, že od ní potřebuje půjčit větší částku peněz.

Foto: CinemArt

Jiří Langmajer a Veronika Khek Kubařová v nové komedii Rudolfa Havlíka Poklad

Realita je dovede až k jednomu bláznivému dobrodružství. Vydají se hledat legendární poklad z lodi, která se plná cenností potopila v 16. století.

„Z velké části jsme natáčeli pod mořskou hladinou a rozhodli jsme se společně s producentem Petrem Erbenem, že se pokusíme natočit vše skutečně naživo pod vodou, s herci a kaskadéry. U nás tohle nikdo nezkusil, takže jsme byli postavení před celou řadu výzev a díky tomu všemu jsme prožili opravdu dobrodružné natáčení. O tom ostatně poklady jsou, musí se najít, a to není snadné,“ popsal Havlík.

Premiéra filmu je naplánovaná na 24. října 2024.

RECENZE: Franta mimozemšťan postrádá smysl i humor

Kultura

Jana Plodková a Jiří Langmajer jako trosečníci. Záběry z natáčení filmu Ostrov

Film

Výběr článků

Načítám