Hlavní obsah

Filmové premiéry: Motorkáři a Lassie: Nové dobrodružství

Útlum premiér směrem k létu v českých kinech pokračuje. Ve čtvrtek do nich vstoupí jen dva nové tituly. Američtí Motorkáři a německý rodinný film Lassie: Nové dobrodružství.

Foto: Novinky

Filmové premiéry

Článek

Motorkáři

Kathy (Jodie Comerová) je tvrdohlavá holka, která si nikým nenechá kecat do života a je dost svobodomyslná i na poměry Ameriky přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století. Když v baru, do kterého slušné holky nechodí, narazí na mladého motorkáře Bennyho (Austin Butler), jenž má podobnou krevní skupinu, okamžitě to mezi nimi začne jiskřit.

Drogy. Prostituce. Gang jako rodina. Do kin vjedou Motorkáři

Film

Benny je členem motorkářské party Vandals, neformálního seskupení milovníků bezstarostné jízdy, vedeného majitelem baru Johnnym (Tom Hardy). Chuť svobody je nakažlivá a brzy jí podlehne i Kathy.

Drama/krimi. USA, 2023, 116 min. Režie a scénář: Jeff Nichols. Hrají: Austin Butler, Jodie Comerová, Tom Hardy, Michael Shannon, Boyd Holbrook, Norman Reedus, Damon Herriman…

Trailer filmu MotorkářiVideo: CinemArt

Lassie: Nové dobrodružství

Konečně prázdniny! Letos je Florian odmítá strávit bez své milované Lassie a udělá pro to cokoli. I kdyby to znamenalo vyměnit dovolenou s rodiči na Kanárských ostrovech za léto na statku v Jižním Tyrolsku s tetou Cosimou, jejími svěřenci, sourozenci Kleou a Henrim, a Jack Russell teriérkou Pippou.

Foto: Bontonfilm

Lassie: Nové dobrodružství. Lassie a Florian

Když se Florian, Kleo a Henri doslechnou, že v okolí záhadně mizí psi, dost je to znepokojí a začnou se o Lassie a Pippu bát. A krátce nato se jejich nejčernější obavy vyplní. Někdo se totiž vloupe do domu tety Cosimy a Pippu ukradne!

Rodinný/dobrodružný. Německo, 2023, 91 min. Režie: Hanno Olderdissen. Hrají: Nico Marischka, Katharina Schüttlerová, Justus von Dohnányi, Annette Frierová, Anna Lucia Gualanoová, Dennis Mojen…

Trailer filmu Lassie: Nové dobrodružstvíVideo: Bontonfilm

Fenka Lassie se vrací do kin

Film
Související témata:

Výběr článků

Načítám