Hlavní obsah

Fanoušci Brada Pitta a George Clooneyho zablokovali v Benátkách premiéru jejich nového filmu

Probíhající Mezinárodní filmový festival v Benátkách má jasné hvězdy. Stali se jimi Brad Pitt a George Clooney. Ti tam přijeli představit svůj nový snímek Wolfs. Premiéru si odbyl, jak podotýkají média, poněkud zpackanou. Desítky minut trvalo, než se dostali protagonisté do sálu.

Brad Pitt a George Clooney na filmovém festivalu v BenátkáchVideo: Reuters

Článek

Režie snímku se ujal Joe Watts. Vypráví v něm příběh dvou stárnoucích, ale šarmantních chlapíků. Profesionální opravář je najat, aby utajil závažný zločin. Když se však objeví druhý opravář a oba „vlci samotáři“ jsou nuceni spolupracovat, jejich noc se vymkne kontrole způsobem, který ani jeden z nich nečekal.

Benátská nedělní večerní premiéra se nesla v duchu zmatků, které nastaly hned, jak se Clooney a Pitt objevili na veřejnosti. Dva letití přátelé zájem fanoušků ovšem snášeli s velkým klidem. Rozdávali podpisy, fotili se. Premiéra očekávaného filmu se však i díky tomu následně v Sala Grande o půl hodiny zpozdila.

Ani jeho promítání neprobíhalo, jak si všimla média, v klidu. Část diváků se snažila v sále usadit, aniž by měli lístky. Ti, co vstupenky naopak měli, se do kina dostali kvůli chaosu pozdě, jejich obsazená místa poté pořadatelé pracně „uvolňovali“.

Recenze na Wolfs jsou nicméně poměrně kladné. Na webu Rotten Tomatoes má nyní titul velmi dobré hodnocení, 78 procent. V Česku bude k vidění na platformě Apple TV+ od 27. září. V USA půjde do kin o týden dříve, 20. září.

Mezinárodní filmový festival začal v Benátkách 28. srpna. Skončí 7. září. Letos tam probíhá už 81. ročník.

Sexy Herzigová, blond Jolie a dokonalá Blanchettová. Benátky oslňují módou

Móda a kosmetika

Související články

Výběr článků

Načítám