Hlavní obsah

Co jsme komu všichni udělali? Francouzská komedie se vrací

Už dvakrát diváci sledovali problémy rozvětvené rodiny Verneuilových a letos v květnu vstoupí do kin třetí díl komedie s názvem Co jsme komu všichni udělali? Otec rodiny, který provdal dcery za Číňana, Araba, Žida a Afričana, se opět zapotí.

Trailer filmu Co jsme komu všichni udělali

Článek

Claude a Marie provdali všechny dcery a podařilo se jim zabránit tomu, aby se stěhovaly na jiné světadíly. Všechny skončily ve francouzském Chinonu.

Za péči a starostlivost se jim dcery i se svými rodinami chtějí odvděčit a využijí k tomu skutečnost, že Claude a Marie slaví čtyřicet let společného života. Začnou pro ně připravovat velkou oslavu v jejich rodinném domě, a protože to musí být oslava opravdu pořádná, pozvou do Francie i rodiče svých manželů. Claude a Marie tak budou muset pod svou střechou přivítat rodiče zeťáků Rachida, Davida, Chaa a Charlese.

Foto: Cinemart

Komedie Co jsme komu všichni udělali?

„Philippe de Chauveronovi naprosto důvěřuji, je to vynikající tvůrce, který mou roli vždy skvěle napsal i natočil. Takže když mi řekl, že na mě myslí s dalším filmem, hned jsem věděl, že do toho jdu. A i když někomu nápad na třetí dobrodružství mohl připadat šílený, Philippe velmi dobře věděl, jak tuto sérii rozvinout. Příjezd všech tchánů totiž umožnil udržet svěžest prvního filmu, protože ti teď nahrazují své syny a Claudeovy zetě,“ dodal herec Christian Clavier.

Výběr článků

Načítám