Hlavní obsah

Beetlejuice se vrací v plné síle

Beetlejuice je zpět! Hlásí to Tim Burton a Michael Keaton, režisér a herec, který před desítkami let ztvárnil legendárního zloducha. Nový příběh Beetlejuice Beetlejuice vstoupí do kin 5. září. Vrátí se s ním mimo jiné také Lydie, tedy herečka Winona Ryderová.

Trailer filmu Beetlejuice BeetlejuiceVideo: Vertical Entertainment

Článek

„Nikdy jsem se k žádné roli nevracela. Dělala jsem to sice v seriálech, ale to je něco úplně jiného. Tohle je návrat k něčemu, co ke mně patřilo před mnoha lety. Bylo mi patnáct, když jsem film natočila, takže s odstupem času říkám: je to skoro celý život,“ ohlédla se za natáčením Winona Ryderová.

Prozradila, že Tim Burton chystal pokračování dlouho, jen se vždy nesešly všechny důležité věci, aby s ním mohl začít. Jednou z nich byla mimo jiné účast klíčových herců, včetně zmíněného Keatona.

Foto: Vertical Entertainment

Beetlejuice Beetlejuice, Michael Keaton

Děj nového příběhu se odehrává v dobře známých kulisách. Po nečekané rodinné tragédii se tři generace rodiny Deetzových vracejí domů do Winter River.

Život Lydie, kterou stále pronásleduje Beetlejuice, se obrátí vzhůru nohama, když její vzpurná dospívající dcera Astrid (Jenna Ortega) objeví na půdě tajemný model města. Portál do posmrtného života se omylem otevře.

Anketa

Beetlejuice je filmovou klasikou. Dáte šanci pokračování?
Ano, rozhodně
91,6 %
Ano, ale nejdříve musím vidět první film.
1,7 %
Ne, zůstanu u první části, u osvědčené klasiky.
1,1 %
Ne, podobné filmy mě nelákají.
4 %
Počkám si na recenze, pak uvidím.
1,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2260 čtenářů.

V obou říších se rodí problémy. A je jen otázkou času, kdy někdo třikrát vysloví Beetlejuicovo jméno a rozpustilý démon se vrátí, aby rozpoutal chaos jemu vlastní. Mohou existovat živí a mrtví v jednom světě?

10 tipů na filmy od Tima Burtona, mistra fantazie

Film

FOTO: Střihoruký Edward, Mars útočí! i Wednesday. Tim Burton opět v Praze

Film

Výběr článků

Načítám