Hlavní obsah

Regina Rázlová leží na JIP

Herečka Regina Rázlová (77) ruší již týdny všechny své pracovní závazky. Měla přerušit natáčení seriálu Jedna rodina pro TV Nova a zrušeno má být i blížící se představení v pražském Divadle na Vinohradech, kde hraje. Podle informací webu Aha! má herečka ležet na jednotce intenzivní péče v Nemocnici Na Homolce s těžkým zápalem plic.

Foto: Milan Malíček, Novinky

Regina Rázlová

Článek

Rázlová měla 21. října odehrát v Divadle na Vinohradech představení Dům Bernardy Alby. Inscenace je zcela vyprodaná, ovšem na dotaz, zda se skutečně odehraje, divadlo uvedlo, že je „věc v řešení a hledá se i náhradní program“.

„O případných změnách budeme diváky včas informovat,“ ujišťuje scéna.

Sdílnější nebyla ani TV Nova. „Ke zdravotnímu stavu žádného z herců se z pochopitelných důvodů nevyjadřujeme. Obecně ale lze říct, že produkce všech našich pořadů jsou připraveny flexibilně pracovat s natáčecími plány v případě jakýchkoli nečekaných událostí. Natáčení seriálu Jedna rodina není v žádném ohledu ohroženo a diváci se mohou těšit i na premiérové epizody se skvělou Reginou Rázlovou,“ uvedla za TV Nova Tereza Drtinová.

Foto: Bontonfilm

Regina Rázlová ve filmu Tancuj, Matyldo

Rázlová problémy s dýcháním měla již v minulosti. Prodělala mimo jiné několik zápalů plic.

„Ještě pořád musím brát léky, velice děkuji všem v Nemocnici Na Homolce, že mě z toho dostali, zvlášť panu profesoru Neužilovi, který se stává oblíbeným lékařem českých herců a hereček. On to ale opravdu umí a tahá nás hrobníkovi z lopaty,“ svěřila se v roce 2017 serveru Super herečka.

Regina Rázlová o své roli ve snímku Tancuj Matyldo: Netočili jsme billboard, ale pravdu

Český lev

RECENZE: Regina Rázlová a Karel Roden v životních rolích

Kultura

Výběr článků

Načítám