Hlavní obsah

Zfetovaná dívka měla zlínské strážníky za roboty, chystala se je napadnout tyčemi

Do velké role neohrožené bojovnice se v minulých dnech ve Zlíně vžila jednadvacetiletá zfetovaná dívka. Z reklamního panelu vyrvala dvě kovové tyčky, kterými ve večerních hodinách ohrožovala kolemjdoucí a veřejnost na zastávce městské hromadné dopravy. Po příjezdu strážníků hrozilo, že napadne i je. Ti ji ale tyčky sebrali a vyměnili je za speciální uzamykací náramky.

Foto: MP Zlín

Agresivní dívka se zklidnila až s pouty na rukou.

Článek

„Skutečnost, že ani rekreační aplikace psychoaktivních látek člověku a jeho chování nijak neprospívá, je dnes dostatečně známá a bývá v rámci nejrůznějších preventivních programů poměrně často připomínána. Očividně se však tato informace nedostala k jednadvacetileté aktérce nedávného případu z centra Zlína,“ uvedl zástupce velitele Městské policie Zlín Pavel Janík.

Foto: MP Zlín

Kovové tyče agresivní dívky

Strážníci původně do centra Zlína na ulici Dlouhá přijeli pomoci zdravotně indisponovanému muži, ke kterému přivolali zdravotnickou záchrannou službu. A ve chvíli, kdy se v sanitním voze věnovali zdravotníci pacientovi, zpozorovali strážníci na protější straně ulice podivné chování mladé ženy.

„Pochodovala po chodníku podél obchodního centra, v každé ruce držela kovovou tyčku a s nimi poněkud nevyzpytatelně šermovala. S tím nepřestala ani ve chvíli, kdy kolem ní procházela jiná žena, a ani na zastávce, kde se nacházely další osoby,“ sdělil Janík.

Dívku surově bil, píchal jí pervitin a prodával na sex. Muž z Karlovarska dostal šest a půl roku

Krimi

Strážníci proto dívku požádali, ať se uklidní. Místo toho se jim od mladé ženy dostalo ujištění, že jsou roboti. „Hned vzápětí se pokusila z místa vzdálit tak, že vstoupila na vozovku poměrně frekventované silnice, a nedbala výzev zakročujících strážníků. Když se schylovalo k tomu, že kovové tyčky použije i proti hlídce, byly jí vyměněny za slušivá policejní pouta,“ poznamenal Janík.

Foto: MP Zlín

Městská policie Zlín

Agresivní žena se ani poté nezklidnila, pokoušela se z místa utéct, a po strážnících dokonce plivala. Protože odmítla prokázat svoji totožnost, následovalo její předvedení na služebnu zlínského obvodního oddělení. Zde také policisté zjistili, že má žena pozitivní test na metamfetamin, široce známý jako pervitin.

Mladou ženu nyní čeká přestupkové řízení, kde se bude zpovídat z přestupků proti veřejnému pořádku a majetku.

Výběr článků

Načítám