Hlavní obsah

Žena v Plzni si zabouchla klíčky v autě. Uvěznila v něm osmnáctiměsíční dceru

Plzeň

Chvíle hrůzy zažila mladá matka v Plzni, která si nedopatřením zabouchla klíčky v autě. Uvnitř však zůstala uvězněná její osmnáctiměsíční dcera. Holčičku museli vysvobodit přivolaní strážníci.

Matka omylem zabouchla klíčky v autě, uvnitř zůstala osmnáctiměsíční holčičkaVideo: Policie ČR

Článek

Událost se stala minulou neděli v podvečer na Slovanech. Městská policie o ní informovala až nyní. Podle její mluvčí Terezy Schlikové sedmadvacetileté ženě vyskočil pes z vozidla a začal utíkat. „Dotyčná se ho snažila chytit, přitom omylem zabouchla auto, kde zůstaly všechny klíče i její malá dcera,“ popsala.

Podle zjištění Novinek šlo o teprve osmnáctiměsíční holčičku. Matka byla ze situace hodně vystresovaná. Kolemjdoucí jí půjčil mobil, aby zavolala strážníky. Žena do telefonu skoro plakala. „Hlídka dorazila na místo a pomocí drátu se pokusila dveře otevřít, což se nepodařilo,“ uvedla Schliková.

Na zveřejněném videu je slyšet, jak městští policisté sháněli náhradní klíče, které měla žena u své tchyně. Holčička mezitím začala plakat. „Napalte to na maják, ta malá si zamotala nohu do pásu. Vemte to fofrem,“ instruoval strážník své kolegy.

Do několika minut skutečně přijela další hlídka s náhradními klíči. „Holčičku jsme z auta vysvobodili a vše dobře dopadlo. Moc nás potěšilo, že maminka nám druhý den napsala děkovný dopis. Je to hezké gesto,“ ocenila Schliková.

Cizinec v BMW předjel policii na D6 rychlostí 186 kilometrů v hodině

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám