Hlavní obsah

Žena na pražských Vinohradech vypadla z okna. Na místě zemřela

Praha

Okolnosti tragického pádu ženy z výšky vyšetřují policisté v Praze. Žena podlehla vážným zraněním poté, co vypadla z okna do vnitrobloku obytného domu na pražských Vinohradech. Na místě zasahovalo několik policejních jednotek, záchranka a vyšetřovatelé.

Policie a záchranka ve Vinohradské ulici v PrazeVideo: Jakub Bartosz, Novinky

Článek

Policisté se záchranáři ve čtvrtek ráno zasahovali ve Vinohradské 47. „Podle prvotních poznatků vypadla z okna ve vyšším patře do vnitrobloku žena, která na místě zemřela,“ sdělil Novinkám mluvčí policie Jan Rybanský.

Mluvčí záchranky Jana Poštová uvedla, že zdravotníci přijali oznámení o ženě bez známek života, což se na místě potvrdilo. Podle mluvčí bylo ženě kolem čtyřiceti let.

V ulici bylo vidět pět blikajících policejních vozidel, vystřídala se zde rovněž dvě auta záchranné služby. Z jednoho z vozidel vystoupili dva policejní specialisté s beranidlem a další výbavou používanou při dobývání zavřených prostor.

Byt byl zevnitř zamčený

Podle Rybanského je důvodem fakt, že žena vypadla z okna bytu, který zůstal zevnitř zamčený a nikdo další se tam podle všeho nenachází.

„Zatím jsme speciální vybavení nepoužili a čekáme na majitele bytu, který byl přivolán, aby přišel s klíči,“ zmínil mluvčí krátce po 9:00.

Podrobnosti k tomu, zda žena patřila k majitelům bytu, případně za jakých okolností se tam ocitla, policie neuvedla, vše nyní začali zjišťovat vyšetřovatelé. Zatím nic nenasvědčuje tomu, že by na smrti měl podíl někdo další, v úvahu připadá nešťastná souhra okolností, zdravotní problémy či sebevražda.

Foto: Jakub Bartosz, Novinky

Policie a záchranka ve Vinohradské ulici v Praze

Pohřešovaného psychologa našli mrtvého v Praze

Krimi
Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám