Hlavní obsah

Vážná nehoda ochromila dopravu v centru Ostravy. Srazily se dva kamiony a tři auta

Ostrava

Vážná dopravní nehoda se stala v pátek odpoledne na frekventované Místecké ulici téměř v centru Ostravy. Srazilo se zde pět automobilů: dva kamiony a tři osobní vozy. Na místě nehody zasahovaly všechny záchranné složky.

Foto: Policie ČR

Nehoda dvou kamionů a tří osobních aut v Ostravě

Článek

„V pátek odpoledne kolem čtvrt na tři začala komplikovat provoz v Ostravě vážná dopravní nehoda. Stala se na ulici Místecké ve směru od Frýdku-Místku do centra města, na úrovni autobusového nádraží a lávky nad silnicí vedoucí do nákupního centra,“ sdělila ostravská policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Dodala, že z dosud nezjištěných příčin se tam srazily dva kamiony a tři osobní vozidla. Na místo vyrazily okamžitě všechny složky integrovaného záchranného systému. Zdravotníci si převzali k ošetření tři osoby. Zasahovali také hasiči. Policisté provedli až na jednoho u všech řidičů dechové zkoušky s negativním výsledkem.

Foto: Policie ČR

V Ostravě se srazily dva kamiony a tři osobní auta

„Řidič jednoho z kamionů byl převezen do nemocnice, bude u něj proveden odběr krve,“ upřesnila policejní mluvčí s tím, že aby se na Místecké netvořily kolony, zajišťují policisté odklon dopravy.

Foto: Policie ČR

Vážná nehoda v Ostravě

„Policisté navádějí řidiče jedoucí z Frýdku-Místku na objízdnou trasu. Nyní nelze odhadnout, kdy bude silnice, třeba jen částečně, zprůjezdněna. Problém je ten, že jeden z kamionů je napříč komunikace. Čekáme proto na těžkou techniku, aby ho vyprostila,“ upozornila Štětínská.

Policisté ostravského dopravního inspektorátu provádějí na místě potřebnou dokumentaci, zajišťují okolnosti dopravní nehody a samotného nehodového děje.

Foto: Policie ČR

Řidiče kamionu vyprostili z rozbité kabiny hasiči

Kabina kamionu zdemolována

„Hasiči po příjezdu na místo události zahájili vyproštění řidiče jednoho z nákladních vozidel. Vytáhli ho ze zdemolovaných trosek kabiny na páteřové desce a předali do péče zdravotníků,“ sdělil mluvčí moravskoslezských hasičů Jakub Kozák. Hasiči také po vyšetření nehody silnici uklidili.

Školačka v Brně naběhla na jedoucí auto, řidič ujel

Krimi

Výběr článků

Načítám