Hlavní obsah

Tragická nehoda u Nepomuku: Zemřel 89letý řidič i stejně stará spolujezdkyně

Nepomuk
Aktualizováno

Tragické následky má nedělní nehoda, která se stala na hlavním tahu z Plzně do Českých Budějovic. Podle dosavadních informací 89letý šofér vozu Hyundai zřejmě nedal přednost, když vyjížděl na hlavní silnici, a srazil se s BMW. Senior svým zraněním podlehl na místě, jeho stejně stará spolujezdkyně zemřela v nemocnici.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Devětaosmdesátiletý řidič zemřel při nehodě na Plzeňsku.

Článek

K události, která se stala na komunikaci první třídy nedaleko Nepomuku na jižním Plzeňsku, vyjížděly všechny složky integrovaného záchranného systému. Policejní mluvčí Barbora Šmaterová uvedla, že 89letý muž za volantem automobilu značky Hyundai jel od Kotouně.

„Při odbočování vlevo na silnici první třídy zřejmě nedal přednost vozidlu BMW, který řídil sedmačtyřicetiletý muž. Následně došlo ke střetu,“ popsala.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Devětaosmdesátiletý řidič zemřel při nehodě na Plzeňsku. Zranění utrpěl i šofér BMW.

Senior utrpěl zranění neslučitelná se životem. Velící důstojník hasičů Jan Beran Novinkám potvrdil, že jednu osobu z vraku vozidla vyprostili, poskytli jí předlékařskou pomoc a předali záchranářům. Šlo o 89letou spolujezdkyni z vozu Hyundai. Šmaterová během pondělního dopoledne potvrdila, že žena v nemocnici zemřela.

Zranění utrpěl rovněž řidič BMW. Policisté se případem nadále zabývají.

V zatopeném lomu na Plzeňsku spadl muž ze skály. Měl přes tři promile

Krimi

Výběr článků

Načítám