Hlavní obsah

V Plzni vyšetřují brutální vraždu mladé lékařky. Podezřelým je kolega

Kriminalisté v Plzni vyšetřují od nedělního večera násilnou smrt mladé lékařky. Našli ji v bytě v městské části Vinice. Na místě zadrželi podezřelého, podle zjištění Novinek jde o profesního kolegu oběti.

Policisté na místě činuVideo: Ivan Blažek

Článek

Do bytu podle svědků vnikla zásahová jednotka kolem půlnoci. Uvnitř našla ubitou ženu a také muže, který se pokusil o sebevraždu.

Po něm policisté pátrali už od nedělního podvečera, kdy dostali informaci, že napadl a svázal do kozelce jinou ženu, kterou ten den navštívil v jejím bytě na severním Plzeňsku. Ženě se po několika hodinách podařilo osvobodit a přivolala pomoc.

Zavražděná lékařka ve věku okolo třiceti let pracovala podle zjištění Novinek v plzeňské fakultní nemocnici a podezřelého (45), který je primářem v jedné z okresních nemocnic v Plzeňském kraji, znala.

Podle informací Novinek se podezřelý muž v bytě pokusil podřezat si žíly, ale jeho zranění není vážné. Policisté jej odvezli k ošetření do nemocnice. Okolnosti případu kriminalisté dál zjišťují.

„Zabýváme se zvlášť závažnými skutky násilného charakteru. Více informací sdělíme později,“ uvedla krajská policejní mluvčí Pavla Burešová.

Lékaře a zdravotní sestru našli v roubence na Náchodsku mrtvé

Krimi
Foto: Ivan Blažek, Novinky

Policie na místě činu

Související témata:

Výběr článků

Načítám