Hlavní obsah

V Horních Počernicích bylo hlášeno pobodání, policie po pachateli i oběti pátrala marně

Aktualizováno

Desítky policistů s dlouhými zbraněmi ve čtvrtek před polednem prohledávaly okolí ulice Pavlišovská v Horních Počernicích, kde podle informací Novinek bylo hlášeno pobodání. Podle policie mělo jít o konflikt dvou mužů. Jak záhy policisté zjistili, k žádnému činu nedošlo.

Pátrání v Horních Počernicích Video: Aktu.cz

Článek

„Prověřujeme napadení mezi dvěma muži, pátráme po podezřelém i možném poškozeném,“ řekl Novinkám mluvčí policie Richard Hrdina. Nespecifikoval, o jaký násilný trestný čin by se mohlo jednat.

V Pavlišovské ulici a v okolí zasahovalo několik prvosledových jednotek včetně speciální pořádkové jednotky a kriminalisté. Měli dlouhé zbraně, štíty a beranidla a velké zdravotnické batohy.

Podle informací Novinek měl muž na tísňovou linku ohlásit, že se stal obětí pobodání. Telefon se ale později odmlčel a policie už se nazpět nedovolala. Prohledávali i jeden z panelových domů.

Hrdina už na začátku nevyloučil, že se celá událost nemusí zakládat na pravdě a policisté mohou pátrat zbytečně. Nicméně doplnil, že žádné oznámení nemohou brát na lehkou váhu. „Na místě a v jeho okolí bylo provedeno důkladné šetření, kdy policisté nezjistili žádné protiprávní jednání ani místo údajného spáchání skutku,“ dodal mluvčí. V případě nových informací se případem budou znovu zabývat.

Foto: Aktu.cz

Policisté v Horních Počernicích

Foto: Aktu.cz

Policisté v Horních Počernicích

Policie dopadla hledaného muže z Trutnovska, který druhého napadl nožem

Krimi

Výběr článků

Načítám