Hlavní obsah

V dětské herně v Brně se popraly dvě matky

Brno

Nepříliš dobrý příklad, jak řešit konflikty, ukázaly svým dětem dvě matky, které se ve středu dostaly do ostrého sporu v jedné z dětských heren v Brně. Příčinou bylo nařčení, že dítě jedné z nich, chlapeček, štípl do pozadí holčičku. Výsledkem banální situace byla hádka mezi matkami ukončená ranou pěstí do obličeje a zákrokem strážníků.

Foto: Martina Odehnalová, ČTK

Služební vozidlo hlídky Městské policie Brno

Článek

Štípanec do pozadí měl mít na svědomí syn třiatřicetileté ženy. Ta nařčení o rok mladší matky malé holčičky popřela a prý začala druhou matku sprostě urážet.

„Situace eskalovala, když dvaatřicetiletá žena, jejíž dceru prý chlapec štípl, mávla o rok starší ženě rukou před obličejem. Třiatřicetiletá žena na to totiž prý zareagovala tak, že zaťala pěst a udeřila druhou ženu do obličeje,“ popsala mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Vyřešit spor na místě se nepodařilo ani strážcům zákona. „Přestože se strážníci snažili obě ženy co nejdříve uklidnit, vzhledem k vypjatým emocím předali případ s podezřením na narušení občanského soužití úředníkům, kteří budou mít k dispozici také kamerové záběry z herny,“ dodala mluvčí.

Spor dětí na hřišti v Německu přerostl v bitku dospělých, šest zraněných

Evropa

Výběr článků

Načítám