Hlavní obsah

Úchyla z metra se nedaří vypátrat, před ženami onanoval dvakrát v rozmezí několika hodin

Zřejmě více obětí má na svědomí zatím neznámý muž, který před ženami onanoval v metru. Dvě z nich navíc obtěžoval v rozmezí pouhých několika hodin na stejné lince. K obnažování navíc používá speciálně upravené kraťasy. Policie po podezřelém stále pátrá, zatím bezvýsledně.

Video: Policie ČR

Článek

Policistům se po zveřejnění výzvy přihlásily dvě ženy. Ty mají s mužem obdobně otřesnou zkušenost. „Obě byly stejným způsobem po nástupu do metra obtěžovány,“ uvedla mluvčí policie Eva Kropáčová.

Policie hledá muže s rozparkem na kraťasech, onanoval v metru

Krimi

Muž si v jednom případě sedl naproti ženě a po nějaké době před ní začal onanovat. Když to viděla, rozrušená z metra na další stanici vyběhla ven. Muž, s dírou na kraťasech od poklopce až k hýždím, ji ještě chvíli pronásledoval. Když mu řekla, že zavolá policii, dal se na útěk.

Na pár hodin se zřejmě někam uklidil, poté se opět vydal do metra. „Na celé věci je zarážející, že jedna z poškozených měla stejný zážitek v metru, a to pouhých pár hodin od prvního zveřejněného případu. Což znamená, že hledaný muž se v jeden den v rozmezí pouhých pár hodin dopustil stejného jednání,“ popisuje Kropáčová.

V prvním případě muž nastoupil k ženě ve stanici Náměstí Míru a utekl ve stanici Skalka. Ve druhém případě začal ženu obtěžovat ve stanici Dejvická. „Do současné chvíle stále neznáme totožnost muže, který se tohoto jednání dopouští. Z tohoto důvodu prosíme opakovaně veřejnost o pomoc při jeho dopadení,“ dodává Kropáčová s tím, že se svědci mohou přihlásit na lince 158.

Policisté v případu zatím zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu výtržnictví. Policisté už zpočátku nevylučovali, že se muž takového jednání dopouští opakovaně. A to i vzhledem k tomu, jak zvláštně si kraťasy upravil.

Foto: Policie ČR

Hledaný muž z metra

Soka v pražském metru zastrašil pistolí, policie hledá dvojici z videa

Krimi
Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám