Hlavní obsah

Třiadvacetiletý řidič peugeotu havaroval na Plzeňsku, náraz do stromu nepřežil

Soběkury

Smrtelná nehoda se stala ve středu ráno na jižním Plzeňsku. Nedaleko Soběkur nedal třiadvacetiletý řidič peugeotu přednost fordu, který jel po hlavní silnici. Peugeot narazil do stromu, jeho šofér zraněním na místě podlehl.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Třiadvacetiletý řidič peugeotu zemřel nedaleko Soběkur na Plzeňsku.

Článek

K tragédii došlo krátce před sedmou hodinou. Policejní mluvčí Eva Červenková sdělila, že třiadvacetiletý muž za volantem peugeotu směřoval z vedlejší silnice. „Na křižovatce nedal přednost vozidlu Ford, které jelo po hlavní komunikaci od Přeštic,“ uvedla.

Po střetu peugeot narazil do stromu. Mluvčí hasičů Petr Poncar uvedl, že z vraku mladého řidiče vyprostili a pomáhali s resuscitací. „Muž utrpěl velmi vážná zranění. I přes veškerou snahu se nepovedlo obnovit jeho základní životní funkce,“ informoval za krajskou záchranku Lukáš Uherek.

Ve fordu cestovala čtyřicetiletá žena, jež měla lehká zranění. Sanitka ji převezla na chirurgii plzeňské fakultní nemocnice.

Dechová zkouška vyloučila, že by mladý šofér před jízdou požil alkohol. „Na místo jsme přivolali koronera a dopravního znalce. U zemřelého jsme nařídili soudní pitvu,“ uzavřela Červenková. Veškerými okolnostmi a přesnou příčinou se policisté nadále zabývají.

Řidička se ohnala po vose, která ji bodla. S fordem vyletěla ze silnice

Krimi

Související články

Výběr článků

Načítám