Hlavní obsah

Tři ženy to v Táboře přehnaly s alkoholem, jedna ležela polonahá mezi auty, další vyváděla v bistru

Tábor

Slunné dny vylákaly v minulém týdnu na skleničku i tři ženy z Tábora. S alkoholem to však pořádně přehnaly, jedna ležela polonahá mezi auty, další vyváděla v bistru s palačinkami a třetí si ustlala na lávce pro pěší. Každá z nich nadýchala více než tři promile a strážníci je převezli do protialkoholní záchytné stanice v Českých Budějovicích

Foto: Městská policie Tábor

Záchytná stanice v Českých Budějovicích.

Článek

„Strážníky hlídkující v Husově parku oslovil majitel palačinkárny a požádal je o vykázání podnapilé ženy z provozovny, kde svým vulgárním chováním obtěžovala ostatní hosty,“ popisoval čtvrteční případ mluvčí táborských strážníků Pavel Šimek.

Upozornil, že žena se pustila i do strážníků. „Dotyčná si servítky nebrala ani vůči zasahující hlídce, která byla nucena ji vyvést z obchodu za pomoci donucovacích prostředků,“ konstatoval strážník s tím, že žena nadýchala 3,06 promile alkoholu. Už ve středu pak vyráželi strážníci do Farského ulice.

„Hlídka převážela na záchytku ženu, kterou našla polonahou mezi auty. Nadýchala 3,4 promile alkoholu,“ podotkl Šimek. Týden opilých žen pak zakončili strážníci zásahem na lávce pro pěší mezi ulicemi Chýnovská a Vožická.

„Na základě oznámení tam nalezli bezvládně ležící ženu. Nadýchala 3, 47 promile,“ podotkl strážník. Všechny tři ženy podstoupily pobyt na záchytné stanici, který budou muset uhradit a čeká je ještě přestupkové řízení.

Opilá řidička do práce nedojela, dopadla ji policejní hlídka. Žena nadýchala 2,27 promile

Krimi

Související články

Výběr článků

Načítám