Hlavní obsah

Jednasedmdesátiletý motorkář nedal u Plzně přednost náklaďáku

Plzeň
Aktualizováno

Tragické následky má středeční nehoda, která se stala v Plzni na Borech. Podle dosavadních informací nedal jednasedmdesátiletý motorkář přednost nákladnímu vozu a srazil se s ním. Muž svým zraněním na místě podlehl.

Foto: ZZS Plzeňského kraje

Ilustrační foto

Článek

K události vyjížděly všechny složky integrovaného záchranného systému krátce před 15. hodinou. Ke střetu došlo na křižovatce ulic U Panasoniku a Univerzitní.

Policejní mluvčí Ondřej Hodan uvedl, že jednasedmdesátiletý motorkář přijížděl z vedlejší silnice na hlavní komunikaci a pravděpodobně nedal přednost nákladnímu automobilu Iveco. Vůz řídil jednačtyřicetiletý muž.

Hasič, který měl volno a shodou okolností projížděl místem nehody, motorkáře do příjezdu zdravotníků resuscitoval. „Náš lékař musel u pacienta konstatovat exitus pro zranění neslučitelná se životem,“ upřesnila za krajskou záchranku Andrea Divišová.

Hodan doplnil, že kriminalisté nařídili u motocyklisty soudní pitvu. „Dechová zkouška u řidiče nákladního automobilu byla negativní. Událostí i jejími okolnostmi se nadále zabýváme,“ uzavřel mluvčí.

Tragická nehoda u Nepomuku: Zemřel 89letý řidič i stejně stará spolujezdkyně

Krimi

Výběr článků

Načítám